reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

aaga
super to na płytkach
Dzastina
WOW!!
nasz tez Oli (ale od Aleksandra;-)) w waga 7400g a starszy o jeden dzien:-D. Nawet w pierwsze urodziny nie osiagnie 12 kg

Wszystkie zdjecia superasne.

16012012058.jpg dopaść piłke
13012012050.jpguciekam . . . koniec kariery leżaczka
16012012061.jpgjeszcze troche wyzej . . . i w drogę . . .

Ostatnia edycja:
reklama
agatkaT - no, naprawdę przystojniak!I jaka powaga na tym drugim zdjęciu!
ja-zołza
- o widzę, że Edgarek też lubi wodę :) My się tak z Antkiem co sobotę pluskamy na zajęciach dla niemowląt:
bbb.jpgaaa.jpg
I oboje mamy z tego niezłą frajdę :) A Antek dodatkowo tyyyle wrażeń, że zawsze potem ze 2 godziny odsypia.. (i tylko wtedy potrafi tak długo w dzień pospać, hihi)

Olga, super!!! :-) Gdzie chodzicie na te zajęcia? Myślałam o czymś takim jeszcze w ciąży, ale jakoś tak ciągle wypada mi z głowy, a Edi naprawdę lubi wodę, byłoby super tak z nim popluskać się na basenie :-)

_Olga_, Ja-Zołza - ale miałam szczęścia, praktycznie tu nie zaglądam, a tu coś co mnie czeka - zajęcia w wodzie tak tak i jeszcze raz tak - Młoda woli wodę od jedzenia chyba nawet :rofl2:. Będziemy chodzić napewno, ale zważywszy na nasze nieszczepienie, porę roku, mój powrót do pracy, rozliczne plany na różne wiosenne i letnie weekendy to zapewne od września/października - w soboty jak najbardziej, więc chętnie posłucham rekomendacji co do miejsc. Jak byłam na targach dzieciowych latem to dostałam ulotkę jakiejś szkoły, ale aż na Targówku. :baffled:
Ja - Zołza - "małego" Misia, jak zobaczysz Młodą to .... Taką samą dziś zabawkę Jej do kąpieli kupilam tylko my za bardzo siadać nie możemy więc wciąż leżaczek kąpielowy. Ale Młoda leżeć w wodzie lubi na płasko, jak się woda uszami wlewa jest super :tak:
Dzastina222 - 12 kg :szok::szok:, Młoda po świętach miała jakiej 5,570 kg......

Ostatnia edycja:
Ale mamy przystojnych facetów:-). Wszyscy chłopcy superowi.
DZastina 12 kg niezła waga, ale faktycznie nie widac. U mnie Adaśko 8,1 a Ania 8,7. Tyle ze wydaje sie ze Adas chudziutki przy Ani i wydaje sie ze roznica wieksza. Ania chyba taka grubokoscista jest, ale i wałeczków u niej pod dostatkiem, uda takie jakby miala trenowac pchniecie kulą:-D

reklama
Do góry