reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Ja-zołza, Forever - my chodzimy na basen w Aninie, w soboty, 11.30. Cały "kurs" to 3 m-ce zajęć (oprócz sobót świątecznych i ferii), płąciłam 250zł (godzinne wejście dla dziecka i 1 opiekuna).. Basen fajny, nowy, z rekomendacją dla dzieciaków. Same zajęcia trwają 30 minut, zazwyczaj to kilkanaście ćwiczeń na brzuszku i pleckach, łapanie zabawek, kopanie nóżkami itd. To ta szkoła: http://www.letsswim.pl/
Panie prowadzące fajne, mają cały sprzęt - zabawki gumowe i dmuchane, deski, rękawki itd, w szatniach są przewijaki, krzesełka - tak, że da się jakoś zorganizować z tym przebieraniem siebie i malucha. Antek zdrowy, nic "basenowego" nie złapał, mimo, że głowa i uszy zawsze mokre :)

Ostatnia edycja:
reklama
fajne chłopaki:-D
mina Olka na 1 focie - bezbłędna! a Antoś wygląda na starszego i do tego jaki kawaler przystojny się zapowiada;-)

a ja wreszcie wyciągnęłam pchacza dla Leosia - same spójrzcie jaka radość była:-D
pchacz.jpg

Forever , ja zołza- w Aninie działa jeszcze druga szkoła pływania niemowląt AkademiaRuchu.eu - Pływanie niemowląt, początkowo próbowałam tam małego zapisać, ale nikt nie odbierał telefonów.. i w ogóle jakiś trudny z nimi kontakt. Ale chyba mają zajęcia częściowo na innych basenach niż to Let's swim, więc może Wam któryś podpasuje...

reklama
Do góry