A pojechał z gośćmi na zakupy, a ja mam chwilkę, więc odwiedzam mój ulubiony wątek
mamusiu piękna ta zimowa sesja!
Aaga tak jak piszą dziewczyny - płeć bliźniaków bez problemu rozróżniłam, są cudowne i pewnie wyrosną na takie piękności jak Julka doczytałam i przy pchnięciu kulą padłam
Dzastina no Oliś ma wagę słuszną;-) i jak dorośle już wygląda! 4-miesięczna córka mojej koleżanki przegoniła Maję - waży 8kg a moja Maja powoli dobija do 8...
mgordon no niezły spryciarz z OlkaA wspólnych zabaw dzieci Ci zazdroszczę, niedługo będziesz miała trochę spokoju, bo się sobą zajmą
AgatkaT faaajny Antoś, na tym pierwszym zdjęciu ma takie zaczepne spojrzenie;-)
zolziku Edi jest taki kochany!!! i taaaki długi, od razu to zauważyłam
Olga zazdroszczę basenu i Cię podziwiam, to musi być wyprawa
Andariel ale Leoś dumnie kroczyjak na pochodzie pierwszomajowym
Anapi ale łamacz damskich serc Ci rośniewłoski Romeo
Kate piękną masz córeczkę!
Angel Bianka cudna!
mamusiu piękna ta zimowa sesja!
Aaga tak jak piszą dziewczyny - płeć bliźniaków bez problemu rozróżniłam, są cudowne i pewnie wyrosną na takie piękności jak Julka doczytałam i przy pchnięciu kulą padłam
Dzastina no Oliś ma wagę słuszną;-) i jak dorośle już wygląda! 4-miesięczna córka mojej koleżanki przegoniła Maję - waży 8kg a moja Maja powoli dobija do 8...
mgordon no niezły spryciarz z OlkaA wspólnych zabaw dzieci Ci zazdroszczę, niedługo będziesz miała trochę spokoju, bo się sobą zajmą
AgatkaT faaajny Antoś, na tym pierwszym zdjęciu ma takie zaczepne spojrzenie;-)
zolziku Edi jest taki kochany!!! i taaaki długi, od razu to zauważyłam
Olga zazdroszczę basenu i Cię podziwiam, to musi być wyprawa
Andariel ale Leoś dumnie kroczyjak na pochodzie pierwszomajowym
Anapi ale łamacz damskich serc Ci rośniewłoski Romeo
Kate piękną masz córeczkę!
Angel Bianka cudna!