reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

A pojechał z gośćmi na zakupy, a ja mam chwilkę, więc odwiedzam mój ulubiony wątek:tak:

mamusiu piękna ta zimowa sesja!
Aaga tak jak piszą dziewczyny - płeć bliźniaków bez problemu rozróżniłam, są cudowne i pewnie wyrosną na takie piękności jak Julka:tak: doczytałam i przy pchnięciu kulą padłam:-D
Dzastina no Oliś ma wagę słuszną;-) i jak dorośle już wygląda! 4-miesięczna córka mojej koleżanki przegoniła Maję - waży 8kg a moja Maja powoli dobija do 8...
mgordon no niezły spryciarz z Olka:tak:A wspólnych zabaw dzieci Ci zazdroszczę, niedługo będziesz miała trochę spokoju, bo się sobą zajmą:tak:
AgatkaT faaajny Antoś, na tym pierwszym zdjęciu ma takie zaczepne spojrzenie;-)
zolziku Edi jest taki kochany!!! i taaaki długi, od razu to zauważyłam:-D
Olga zazdroszczę basenu i Cię podziwiam, to musi być wyprawa:szok:
Andariel ale Leoś dumnie kroczy:-Djak na pochodzie pierwszomajowym:rofl2:
Anapi ale łamacz damskich serc Ci rośnie:tak:włoski Romeo:-D
Kate piękną masz córeczkę!
Angel Bianka cudna!

reklama
SPA58543.jpgSPA58547.jpgSPA58548.jpgśmieszek :D
a tu już z naszej rocznicy ślubu (ładniejsze wstawię później jak zgram foty ze wszystkich aparatów)
SPA58567.jpgSPA58568.jpgSPA58575.jpg
a tu ze swoją kuzynką 3 letnią Mariką
SPA58579.jpgSPA58580.jpgSPA58582.jpg :-D:-D:-D

reklama
Do góry