reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

O, to może będziemy mogły się spotkać w lubuskim?:)
My też na jakiś czas zapomnieliśmy o przeprowadzce przez kłopoty małego. Tu mamy dobrego hematologa i on nas tu trzymał... Ale teraz powoli działamy:-) Tylko nie wiem czy M. pracę tak dobrą w Zg znajdzie...

reklama
Aestima musowo - w kwestii spotkania:-):tak:
co do pracy to te same problemy nas dotyczą, tzn. mój M. działa w dość specyficznej branży i najbliższa rozsądna oferta jest z Międzyrzecza, co w efekcie daje ponad godzinne dojazdy do pracy (czyli tak samo jak tutaj); no i nie wiadomo jak ze mną by tam było...

A to moja pyza :))

Załączniki

• P1030682.jpg
    P1030682.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 48
  • P1030619.jpg
    P1030619.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Majeczka świetnie wygląda :) A jaki Edgarek kawaler :D Normalnie dzieciaczki niesamowite :) Aestima, Mieszko w kapeluszu boski :D Weronisia różowa laleczka :D W ogóle wszystkie nasze dzieciaczki to słodziaki :D

Setanko, Hanuli specjalnie do jedzenia nie trzeba przekonywać ;) A to dowód, seria "zjem mamie śniadanie" ;)

Zdjęcie001.jpgZdjęcie000.jpg

jejku dziewczyny cudowne te wasze bobasy :-)

I my sie przypomnimy, jak widać sam sobie juz siedzę, na drugiej fotce robie pompki a na 3 to moja teraźniejsza pozycja :-)
DSC00615.jpgDSC00622.jpgDSC00626.jpgDSC00630.jpgDSC00643.jpg

Saffi - Weronisia śliczna i rzeczywiście pulpecik z niej słodki
Agabre - ale świetne zdjęcie he he Hanulka mały głodomorek
Kati83 - Mati silny chłopak, pięknie siedzi i robi pompki, a mój Tymcio ma taką samą kolorową kostkę ;)

a tak w ogóle to wszystkie nasze czerwcowe dzieciaczki są cudowne :tak:

My też się przypominamy:-)
U tatusia
DSCF3773.jpg
Jak co sobotę...
DSCF3919.jpg
Mała śmieszka;)
Natka1.jpg
Mamusia twierdzi, że to jadalne, ja mam inne zdanie...
to nie jest jadalne.jpg

i z mamusią :)
U Agu_2.jpg

reklama
Do góry