reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Metka - najlepsza zabawka, a mina dziecka po zaślinieniu jej - bezcenna :)

DSC_0472.jpgDSC_0473.jpgDSC_0474.jpgDSC_0475.jpg

czesc zolza, co sie tajniaczysz, ieki cie tu nie bylo, co tam u ciebie?

:zawstydzona/y: hejo ;-) Ja na nic nie mam czasu, na fejsa zaglądam, na forum mi minutek nie starcza ;-) Ale się stęskniłam ostatnio za Wami... ;-) To jak już jestem, to się pochwalę moim półrocznym Szczęściem ;-) Młody niemal non stop w ruchu, ciężko go złapać, żeby nie rozmazał się na zdjęciu ;-)
fotka (9).jpgfotka (44).jpgfotka (52).jpgfotkab (19).jpgfotkab (23).jpgfotkac (5).jpg

Madzioolka, o tak, metka jest jedną z najfajniejszych zabawek ;-)

blahahahahhahaha jakie male glany no nie moge hehehhehehe dobre dobre ;p powiedz gdzie je kupilas ja tez musze takie sprawic misiuli powaga! :-D

wszystkie dzieciaczki przeurocze, nie bede wyrozniac bo WSZYSTKIE BEZ WYJATKU PRZEUROCZE!

Aestima ten wątek to zdecydowanie najlepszy Twój pomysł! Uwielbiam oglądać fotki naszych czerwcowych maluchów. Są przesłodkie.

Agabre Twoja Hania urocza jest, uwielbiam fotki z niewinnymi minami z paluchami w buziakach:-) Czym Ty ją karmisz, że taka z niej już duża dziewczynka. Jestem pod wrażeniem.

Mrsmoon Maja faktycznie na każdym zdjeciu wygląda anielsko i bardzo niewinnie:tak:

Zolza cudnie rośnie Wam Edgarek:-) Mamy taką samą matę ;-)

Madzioolka nie mogę napatrzeć się na Twoją Maję jaka to już duża dziewczynka i uśmiech ma czarujący. Oj czuję, że nie raz Wam serce pod jego wpływem zmięknie. Natalia też kocha ślimaczyć metki i coraz częściej widzę u niej to co na ostatni zdjęciu Waszej pociechy - kciuk w buzi...

Andariel zdjęcie Leosia z Ninką jest cudne:tak: Kiedy ten chłopak tak Ci wyrósł i widzę, że fantastycznie sobie radzi pod względem motorycznym. Patrząc na to, że tyle przed terminem się urodził to naprawdę jestem w ciązkim szoku - rozwija się błyskawicznie i mam świadomość że pochwały należą się również pracującym z nim i pielęgnujacym rodzicom!!!

Aestima a dla mnie Miesio to wyjątkowo zalotne ma spojrzenia i miny, oj zbałamuci On nie jedną..... Czekaj jak beda przybiegały do Ciebie mamy tych dziewczynek ze złamanym sercem, dobrze, że mieszkam daleko choć w lubuskim czesto bywam:tak:

Marta Norbert ma piękne oczy i bardzo delikatną urodę, do kogo podobny to nie wiem ale już bardzo przystojny z niego mały fecet:tak:

Wiecie co? te nasze maluchy sa cudne i to bez wyjatku, mogłabym je ogladać kilka razy dziennie :-)

Andariel zdjęcie Leosia z Ninką jest cudne:tak: Kiedy ten chłopak tak Ci wyrósł i widzę, że fantastycznie sobie radzi pod względem motorycznym. Patrząc na to, że tyle przed terminem się urodził to naprawdę jestem w ciązkim szoku - rozwija się błyskawicznie i mam świadomość że pochwały należą się również pracującym z nim i pielęgnujacym rodzicom!!!
jejku, strasznie Ci dziękuję, Setana, za te słowa... właśnie dziś się zryczałam po wizycie naszej pani rehabilitantki, bo spodziewałam się, że powie, że to stanowczo za wcześnie dla Leosia by raczkował, że nie jest gotów itp., a tymczasem ona nas nachwaliła ile tylko można! i jak najbardziej prawidłowo Leo zaczął raczkować (a ja się bałam, że może wg nieprawidłowego wzorca itp. - tak to jest jak się matka-panikara naczyta...); tak więc jak babeczka poszła to z tych emocji się okropnie wzruszyłam; może Wam się wydać, że jestem niezrównoważona psychicznie;-), ale biorąc pod uwagę ciężki start Leosia, niedotlenienie, to jego wyczyny i osiągnięcia po prostu głos mi odbierają i jestem z niego przeokropnie dumna; nie spodziewałam się, ale przyjmuję to wszystko z wdzięcznością! i dziś ryczę ze szczęścia:tak:

Aestima - Ty jestes z lubuskiego??? [sorki, że nie w temacie]

zołza - jak wiesz, Edgarka już podziwiałam na fb, ale jeszcze napiszę, że ma strasznie sympatyczną buźkę:tak:
Madzioolka - a Maja to taka wesoła dziewczynka, jak z obrazka:tak:

andariel Leo Ci się odwdzięcza jak umie, pamiętam wszytskie wpisy dziewczyn z kwietnia, pamiętam ten strach...i dalej zachodzę w głowę czemu wtedy z Żelaznej Cię odesłali... dobrze, że Leoś wyszedł z tego bez szwanku:tak: I gratuluję postępów oczywiście!!! Zuch chłopak:-)

Andariel z lubuskiego pochodzę, mam tam caaaałą rodzinę i mama nadzieję wielką wkrótce tam powrócić:tak: A teraz mieszkamy w Bydgoszczy- na studia tu przyjechaliśmy i M. praca nas zatrzymała. NIe cierpię tego miasta:no:

Ostatnia edycja:
reklama
mrsmoon - dzięki!!!:-)

Aestima - my rownież z lubuskiego (a dokładnie: z Gorzowa Wlkp.) i też myślimy o powrocie:-) tak naprawdę gdyby nie sytuacja z przedwczesnym porodem i lepsze warunki dla Leosia tutaj (dostęp do specjalistów), to być może już byśmy byli w GW;-)

Do góry