Aestima ten wątek to zdecydowanie najlepszy Twój pomysł! Uwielbiam oglądać fotki naszych czerwcowych maluchów. Są przesłodkie.
Agabre Twoja Hania urocza jest, uwielbiam fotki z niewinnymi minami z paluchami w buziakach:-) Czym Ty ją karmisz, że taka z niej już duża dziewczynka. Jestem pod wrażeniem.
Mrsmoon Maja faktycznie na każdym zdjeciu wygląda anielsko i bardzo niewinnie
Zolza cudnie rośnie Wam Edgarek:-) Mamy taką samą matę ;-)
Madzioolka nie mogę napatrzeć się na Twoją Maję jaka to już duża dziewczynka i uśmiech ma czarujący. Oj czuję, że nie raz Wam serce pod jego wpływem zmięknie. Natalia też kocha ślimaczyć metki i coraz częściej widzę u niej to co na ostatni zdjęciu Waszej pociechy - kciuk w buzi...
Andariel zdjęcie Leosia z Ninką jest cudne
Kiedy ten chłopak tak Ci wyrósł i widzę, że fantastycznie sobie radzi pod względem motorycznym. Patrząc na to, że tyle przed terminem się urodził to naprawdę jestem w ciązkim szoku - rozwija się błyskawicznie i mam świadomość że pochwały należą się również pracującym z nim i pielęgnujacym rodzicom!!!
Aestima a dla mnie Miesio to wyjątkowo zalotne ma spojrzenia i miny, oj zbałamuci On nie jedną..... Czekaj jak beda przybiegały do Ciebie mamy tych dziewczynek ze złamanym sercem, dobrze, że mieszkam daleko choć w lubuskim czesto bywam
Marta Norbert ma piękne oczy i bardzo delikatną urodę, do kogo podobny to nie wiem ale już bardzo przystojny z niego mały fecet
Wiecie co? te nasze maluchy sa cudne i to bez wyjatku, mogłabym je ogladać kilka razy dziennie :-)