reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Dawno tu nie zaglądałam...
Madzioolka Maja jest cudowna!!!
Zołza Edgarek ma bardzo sympatyczną buźkę:tak: A glany mnie rozwaliły:-D
saffi ale panienka już z Weroniki!!!
agabre no niezła ta Twoja Hania;-)
kati ale siłacz z Mateuszka!!!A oczka ma jak węgielki, tak jak moja Maja:tak:
Setana miło Cię zobaczyć:tak: Natalka jest prześliczna i wcale nie widać, że drobinka.I chyba rzeczywiście do Ciebie podobna:tak:

Piękne dzieciaczki!
Saffi...a Twoja córcia jaki pulpecik śliczny
Setana...ale Natalia ma piękne oczęta
Kati...Mateuszek na kolankach śmiga...super
Agabre...Hania zjada Ci kanapki :-)
Mrsmoon...Maja jak zawsze usmiechnięta
Zołza...Edgar cudny kawaler

A To Julinka pod choinką siedzi
juliachoinka.jpg

Sliczna juleczka! Jeszcze raz gratki za siedzenie samodzielne :tak:
Doris spoko, moja jak Twoja siedzi juz sama stabilnie ale nie kwapi sie do poruszania na ziemi ;) tylko "zegaruje" jak to ktoras z Was okreslila wczesniej. Wogole przestala lubiec lezenia na brzuszku... tylko by siedziec chciala.

Ostatnia edycja:
reklama
śliczne wszystkie dzieciaczki!!!

Setana - podobnie jak mrsmoon uważam, że córcia do Ciebie podobna; śliczne błękitne oczka ma! i na tych fotach faktycznie nie widać, żeby drobinka była, serio;

kati - strasznie mi się Twój Mateuszek podoba, ma takiego urwisa w oczach:)
Doris - a Julcia ślicznie, prosto siedzi:tak:

Do góry