reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Filip i jego milość do bliźnich
9zmw6s.jpg

Guzmen
11ghqbn.jpg

Jezu Ilonka Filip jaki dorosly na tej focie! A guza to ma slusznego, nie ma co.

Piotrula z jego mimika jest zaje bisty!

Piotrul jakzwykle boski. Kasia - jesteś kolejną moją idolką jeśli chodzi o zdjęcia;-)
Filip niesamowity, włos niesamowity, a jeszcze nie tak dawno marudziłaś Ilona że łysy,hehe. a teraz proszę - facet jak trzeba;-):-D

A to moje zdolne dziecie ktore w 3min wymazalo moim kremem na cycki siebie, swoje wlosy, pralke, kibel i podloge
imhr41.jpg

1xk46.jpg

a tu dowody na to ze to fan wszelkiej motoryzacji

2rr3wx3.jpg

2prh4yw.jpg

kb2gk.jpg

Fifek jest rewelacja!!
pomyślałam o tym samym co kate: "i co mi teraz zrobisz zrobisz":rofl2:

Pitu jak zwykle kawaler, że hoho a radość przy piramidzie słodka
a mama może by się buniem pochwaliła co?

Piotruś ...zaduma nad życiem ;-), ale on ma gęste włoski:szok::tak:super
Filipek ojjjojoj ...ten wypadek zostawił ślad:-(, ale jest słodki.... i wcale nie widać że niejadek:tak:...a krem no cóż mama kupi drugi;-)

Filipek i Piotrus rewelacyjne chlopaki :tak:

A teraz troche mojego babla

Załączniki

• DSC00220.JPG
    DSC00220.JPG
    95,9 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00231.JPG
    DSC00231.JPG
    90,2 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00309.JPG
    DSC00309.JPG
    83,6 KB · Wyświetleń: 30