reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Dita ale jak nacisniesz na nie, beda duze. Nie chcialam aby niektorym za dlugo sie strona otwierala. Ja czesto mam z tym problem.

A tak u nas bylo kilka dni temu.Widok z okna
14scp3a.jpg

2lclmac.jpg

I troszke PYzy
Tancze na nocniku:)
11bubdw.jpg

2chmex5.jpg

stroje sie:)
6rhhqs.jpg

I jeszcze z dzis
wuntoo.jpg

na obiadku
j97qdw.jpg

mamie sie troche wlosy zepsuly od wiatru:):):)
23to9p4.jpg

Kinga- jeszcze raz powtarzam - fryzurka to strzał w dziesiatkę:tak: Tylko ciemniej ciemniej;-)

sugar
- ty to wiesz,że uwielbiam twoje zdjęcia. Tak samo jak zdjęcia nieistotnej i jeszcze koleżanki której z nami nie ma;-):cool2:

Maja - jezu, bosko, widok jak z pocztówki bożonarodzeniowej:-D Pyza śliczna, na nocniku po prostu sie uśmiałam:-D:-D:-D

I my;-)

Ja + obie młode

Ja + młodsza młoda (młodszą ostatnio mocno skudłaciło,hehe)

My love + młodsza

Młodsza + mur na nosie

Młodsza Pocahontas, z tyłu starsza na kompie

Młoda starsza

I bosnus - miejsce kury domowej? - PRZY GARACH!!!! :cool2: :cool2: :cool2:

I bonus nr2 - niedaleko nas jest ulica która prowadzi niewiadomo dokąd. dziś postanowiliśmy sie przekonać;-) Jechaliśmy, asfalt się skończył, dalej jechaliśmy.....Oto efekt: :cool2:

Dita fanatsyczne fotki dziewcznyki kochane a ten fryz Natalki:szok::szok: powalający:-D:-D:-D
Sugar świetną masz tą chuste-Ela słodka-już taka duża,a Iggi bomba wygląda w szlafroczku
Maja no ten śnieg bajkowo wygląda a Mała świetnie tańczy:-):-)
Kinga Filipek słodki
Nonku świetne fotki;-):tak::tak:

reklama
Do góry