reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Patrycja swietne fotki! opisy super!! buziak braci the best!!!

Kasiu chlopcy kochani :))))))) kapitalne ujecia!!!

karmimy kaczki:

mamoo a co to?

a kaczki:

mammooo, daj dotknac:

a w gebe chcesz?

z matka wariatka:

w domu:

tak sobie kimne..

ancymony, czyli do czego sluzy stolik:

halo, co tam na zlaczach?

poki co mnie wozi i jest fajnie

ale ten funfel juz wymyslil cos innego

no i gdzie on mnie wzial noooo!!!
(!)

ale juz mu nie ufam i sie nie dam wciagnac na karuzele:

zaokienny nasz rezydent lakowy:

przedstawienie. generalnie stworzenie swiata (nie po kolei i nie wszystko zrobilam):

tu robaczki i inne lakowe towarzystwo:

morze i fale:

i rybki, kraby:

planety, komety, wulkany.. ;-)

Masiek w przedszkolnych klimatach dobrze sie odnalazl:

Ostatnia edycja:
alez sie wkurzylam!! chcialam wam wrzucic krotkie filmiki z przedstawienia i pokazac, jak Masiek popyla po domu, i w trakcie zrzucania drugiego mi sie dysk rozje.bal!!!! normalnie szok, tak nagle :szok: musze do naprawy dac i dupa trzese, zeby mi nie zniknely dane..

nic, wrzucam ten filmik z Filipkiem tylko, hehe ;-) szukajcie go jako drzewa posrodku sceny ;-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bVbWvms8PVs&feature=channel_page"]YouTube - przedstawienie Filipka na 25 lecie Janowiaczka[/ame]

Ostatnia edycja:
Super chłopaki :-)
Fajne to przedstawienie - śliczne stroje i super pomysł :-)
Ja zbieram foty na razie z tygodnia, do domu wróce to zrzucę i wrzucę :happy2:

Moja młodzież

1zdu6me.jpg

2di2jkg.jpg

reklama
Do góry