reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, kasia, tez tak mysle
dzieki baudzo ;-) to naprawde taka nasza iskierka radosna, normalnie tylko musi o odpowiedniej porze dostac jesc (wszystko wchlonie o kazdej porze) i spac, jak zmeczony, inaczej miauczy. poza tym ciagle przylepka, albo slicznie sie bawi, albo tanczy, albo sie chichra
musze sfilmowac, jak fajnie juz chodzi za jedna reke :-)
dzieki baudzo ;-) to naprawde taka nasza iskierka radosna, normalnie tylko musi o odpowiedniej porze dostac jesc (wszystko wchlonie o kazdej porze) i spac, jak zmeczony, inaczej miauczy. poza tym ciagle przylepka, albo slicznie sie bawi, albo tanczy, albo sie chichra
musze sfilmowac, jak fajnie juz chodzi za jedna reke :-)
kamila1983
Fanka BB :)
rewelacja Macius jaki duzy
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Pati Masiek cuuudny ! Taka radość bije z jego oczu ! Fajowy ! Wcale z Filipkiem niepodobni
Kasiu Maciuś prześmieszny ! A Piotrek nic się nie zmienia . Fajni macie w tym Gdańsku . A gdzie foki z zoo ?
Dita super wojna śniegowa !
Kasiu Maciuś prześmieszny ! A Piotrek nic się nie zmienia . Fajni macie w tym Gdańsku . A gdzie foki z zoo ?
Dita super wojna śniegowa !
..aenye
Mama grudniowa'06
kasia, fotki fajowe :-) i super musiala byc frajda z bankami!!
Macius uroczy spioszek, a jak sie rozbrykal kawaler!!
Macius uroczy spioszek, a jak sie rozbrykal kawaler!!
reklama
Jeju jakie piękne dzieci!!!
Bardzo lubię oglądać śliczniuchy.
Masio i na żywo i na fotach wygląda identycznie. Śliczny mocno. Filipa widziałam tylko w szpitalu, i na zdjęciach boski.
Maciek uśmiechnięty bardzo promyczek, a Pitu w bańce rewelacja.
Talula na kładzie rewelacyjna, oglądałam z 10 razy.
Ditowa wojna dla mnie przerazająca, za nic nie wyściubiłabym nosa na dwór. Brrr nie lubie zimy. Ale dziewczynki śliczne.
Bardzo lubię oglądać śliczniuchy.
Masio i na żywo i na fotach wygląda identycznie. Śliczny mocno. Filipa widziałam tylko w szpitalu, i na zdjęciach boski.
Maciek uśmiechnięty bardzo promyczek, a Pitu w bańce rewelacja.
Talula na kładzie rewelacyjna, oglądałam z 10 razy.
Ditowa wojna dla mnie przerazająca, za nic nie wyściubiłabym nosa na dwór. Brrr nie lubie zimy. Ale dziewczynki śliczne.