reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
aenye SUPER

chyba sie w koncu skusze na ta Turcje (ja mega przeciwniczka all inclusiv:-p)

ale widze ze z dziecmi to po prostu rewelka

Pati foty bombastic fantastic!
Pięknych macie tych swoich chłopaków :tak:
a powiedz mi kiedy im się oczka na brązowe zmieniły? bo ja czekam z utęsknieniem kiedy Michas będzie miał brążowe (ja mam brążowe, Wojtek i Maja niebieskie) i coś się doczekac nie mogę...

hehe, dzieki, dziewczyny :-)
naprawde bylo przeswietnie!
a all inclusive to mistrzostwo swiata z dziecmi, super hotele specjalnie dla rodzin z dziecmi, zarcie do wyboru, do koloru - kazdy cos dla siebie znajdzie (wybor Filipa: ryz, makaron, chleb - wsio suche, arbuzy, sliwki i platki bez mleka :cool2: plus troche groszku, kukurydzy i zielonego ogora, co 3 dni pol parowki :cool2: :-D )
ale przede wszystkim O NIC nie musisz sie martwic :-)

ja tez wole aktywny wypoczynek, jakies gory, wspinaczki, autostop, pola namiotowe i zycie za 2 euro dziennie ze wsim (kiedy to bylo..), ale z dziecmi to niemozliwe (znaczy tez jest aktywny, ale inaczej :-D)

i polecam turcje, goraco! pazdziernik najlepszy, bo morze jak zupa, mniej turystow, a pogoda jak na zamowienie - goraco, a nie upalnie, mozna oddychac i w ogole cud miod i malina :-)

a z wycieczek to odradzam rafting - woda tak lodowata, ze az mnie bolalo wszystko na poczatku, 3h w tej wodzie siedzisz, ja pojechalam 4 dni po przyjezdzie i do dzisiaj smarkam, mialam zapelenie zatok i okropne przeziebienie. moj malz to samo :sorry2: a najbardziej ekstremalne wrazenie to ta lodowata woda, wszystko inne (sam splyw, ta niby rwaca rzeka..) rownie dobrze nadaje sie dla dzieci, a widoczkow - pieknych - nie masz jak podziwiac, bo caly czas machasz wioslem i szczekasz z zimna. :-D

za to polecam delfinarium, wiadomo, ze zal zwierzat, ale z drugiej strony one ciagle jadly ;-) chyba kazde zwierzatko byloby zadowolone, jak dostawaloby zarlo pod nos ;-) i nie wygladaly na zaszczute czy w ogole biedne, a show nieprzecietny! mam na kamerze, a czulam sie jak Filipek, taka podniecona i zafascynowana :-) pierwszy raz takie show widzialam i sikalam z wrazenia niemalze ;-)

nigdzie wiecej nie bylam tym razem, ale dla amatorow zwiedzania to raj - tam jest ok 10tys stanowisk archeo,z czego polowa W OGOLE nie ruszona, bo brak im kasy :-(
a zabytki, ktore mozna zwiedzac, sa puste (bez turystow prawie), mozna wiekszosci dotknac, zrobic fote, w ogole sa swietnie zachowane i mozesz poczuc ten klimat. w rzymie czy grecji to niemozliwe :sorry2:

jeszcze jedno wam wrzuce:

i moze jeszcze to ;-)

a tu popowrocie:

Fiolek i pilki, czyli ile wlezie:

Fiolek zabija scierka jetki (nasladujac tate, ktory zabija tzw. jetki, czyli dziwne muchowate owady siadajace na suficie ;-) )
- plus nasze dizajnerskie lampy ;-) :-D

prezesik ;-)

i prezesik za biurkiem ;-)

o rany, ale Masio już ślicznie siedzi... jak tak ogladam jego foty to się zastanawiam czy nasze chłopaki sa oby na pewno z tego samego miesiąca ;-)

Patrycja super fotkli!
ja tez chce wakacje!!
cudnych masz chlopcow! Maksio sliczny jak dziewczyneczka!
ale im wloski wyjasnialy na tym sloneczku :-)
a Ty jaka figurka wow!

Atol Maja all z dziecmi to rewelka! o nic nie trzebna sie martwic, tylko relaxxxx :)
nie wyobrazam juz sobie innych wakacji z dzieckiem.

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki ;-)

kicia
, dzieki :-) a z figurka to tak sobie, ale foto faktycznie ok ;-) stanelo u mnie poki co na 60 i cisza. ale i tak jestem zadowolona, szczegolnie, jak jestem taka opalona to lepiej wygladam ;-)

cosmo
, dla mnie Masio tez jakis nad wyraz do przodu, ale moze to serce matki tak dodaje ;-) ale z tym siedzeniem to do zdjecia tylko, generalnie siedzi ladnie tylko w tym foteliku i dopoki czegos przed soba fajnego nie zobaczy, wtedy zaraz do przodu leci :-) a tak w ogole to go nie sadzam, siadzie, jak bedzie chcial :-)

Do góry