reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Sesja domowa, wszystkie foto robione przeze mnie :)

2v2f7mp.jpg

nxjjnd.jpg

dy3kig.jpg

2jeas4.jpg

5mwr5.jpg

reklama
Super!

No to ja mam pomysła, kto chętny pakuje manatki, jedzie do nieistotnej z modelem/ką i robi się sesja. Myślę że drogo nie weźmie, a na pewnie nie 600 zł;-):tak::-D

Serio Ilona masz talent, mogłabyś jakoś pójść w tym kierunku dalej. Może poszukaj jakichś kursów, jeśli jesteś zarejesrtowana w Urzędzie pracy, oni czasem są skłonni finansować nawet kursy wybrane przez bezrobotnego. A potem tytuł fotografa, własna działalności heja;-) Ech, wiem,że to tylko takie proste na papierze...ale...;-)

Ja też chcę takie Alicji zdjęcia:sorry2:,
Nieistotna super wyszły, niczym aenye te z ciąży jeszcze, dobry z Ciebie fotograf:tak:, a Flipek boski:tak:

Ilonko super zdjecia! Nawet moj Stary pochwalil ( jedyna jego uwaga, ze nie powinno sie robic dzieci na ciemnym tle, bo jasne poprawia nastroj, on kiedys mial takie zarzuty jak Mance robil. Ale oboje stwierdzilismy, ze Filipkowi to pasuje. Dla mnie osobiscie wlasnie przez to buzia Filipka jest jeszcze bardziej wyrazista.) A jakbys chciala sie bardziej pobawic to pogadaj z moim starym o aparatach, obiektywach itp. Jest taka fajna stronka gdzie amatorzy robia zdjecia, duzo sie mozna nauczyc. Juz kiedys o niej wspominalam. PLFOTO | internetowe forum fotograficzne lub digart.pl - digital art community Jak chcesz to podesle Ci linka na Macka zdjecia.

reklama
o rany jak Blance wlosy zjasnialy:szok:

a oczy piekne ogromne niebieskie

zdjecie boli brzuch buuuu az mnie zaczal bolec, okropnie sie musi meczyc malutek kochany

Jasko to juz kawal chlopa, fajny ma wicherek na glowie:happy:

Do góry