reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Cosmo, twoja Majka to ma przepiękne oczęta. I te rzęsy! Normalnie podrywaczka i łamaczka serc ci rośnie :tak:;-):-):-):-) A Michaś jaka śmiesznota cudna :-):-)
Minki zawodowe! :-)

Eh, ja to chyba ślepnę na starość :-D Dopiero teraz zauważyłam, że Majeczka pozuje do zdjęcia w bluzeczce ode mnie ;-) A ja myślałam, że już są na nią za małe te ciuszki..
A oto mój brudasek..
0332367956.jpg

Roni śliczna ta twoja Blaneczka a jakie ma włoski wystrzałowe :-)

Marcelina na tym zdjęciu wydaje mi się, że Mikuś podobny do Twego brata :tak:

nanya, mikus jak najbardziej twoj brat!! szok :szok: a co do matiego to przepraszam, chyba ja slepne ;-) cos mi sie pomerdalo.

cosmo
, maluchy slodkie i naprawde podobne do siebie! szczegolnie usteczka - takie same :tak:

fotki wakacjowe :-)

romantyczny spacer brzegiem morza, czyli w zelaznym uscisku:

w krainie zabawy:

dwa cudaki z tata ;-)

cudek po kapieli:

cudaki dwa, czyli jak sie dostac do brata:

zdjatka basenowe z serii gola dupka ;-)

amant w stylu hawaii:

chwila relaksu..

takie mam loczki ;-)

cudny spioszek w promieniach gasnacego slonca.. ;-)

przekochane stopki..

dopsz :-D

Ostatnia edycja:
Aenye ale sloidziachne bobaski

Blanka kudlata slicznota

Maja i te jej oczeta.

A teraz troszke nas i widoczki jakie mamy obok domku
2n6urm9.jpg

2qvf8rn.jpg

ogml9h.jpg

e65a4j.jpg

2iik36x.jpg