- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agrafa
Fanka BB :)
Kurcze, a ja mam może ze 3 fotki, początkowe z samą fasolką i najlepsze z 12 tyg, a potem na nfz to nie dostaję fotek, tylko opis, albo fotka z kością udową...
Jaga będzie najwidoczniej odrabiała po urodzeniu w sesjach ;-).
dawidowe
Kurcze, a ja mam może ze 3 fotki, początkowe z samą fasolką i najlepsze z 12 tyg, a potem na nfz to nie dostaję fotek, tylko opis, albo fotka z kością udową...
ja tez mam mało zdjec dwa mam z pryatnej wizyty a tak to z polski mam takie ze niewidomo co na nim jest
monia140190
Ja mam to zdjecie z dodatkowego usg, na ktore poszlam prywatnie do innego lekarza niz tego, ktory prowadzi ciaze, bo on w ogole usg nie chce robic i nie byl pewien plci, i jak robil to tak na szybkiego, żeby tylko odbebnic;/ i tak jak dawidowe od prowadzacego ciaze mam zdjecia, na ktorych niewiadomo co sie znajduje.. a na tym usg wszystko dokladnie obejrzelismy z Moim, nawet cipuszke widzialam i już pewność jest na 100% ;-) Pozdrawiam ;-)
PS Muminka jak słodko śpi Twoja Malutka
PS Muminka jak słodko śpi Twoja Malutka
kahaaa
coraz sliczniejsze te nasze dzieciaczki
a tu buzka naszego synka wyglada na malego pulpeta!!!
a tu buzka naszego synka wyglada na malego pulpeta!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kahaaa
dzieki dziewczyny, wazy 1.4 kg, wiec jeszcze nie tak duzo. policzki moze sobie miec "pucolowate", byleby glowka malutka byla, bo ja nie wiem jak on planuje sie przecisnac. coraz czesciej sie skalniam do wersji, ze on juz sobie tam zostanie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: