reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kahaaa rzeczywiście na pulpecika wygląda.
Monimoni nie mogłam się dopatrzeć tego buziaka, aż w końcu dziś zobaczyłam.
Monia, Muminka super fotki.
A to mój skarb w 34 tyg.
usta_nos_34tydz.jpgstopa_34tydz.jpg

reklama
Czy ja tam widzę nóżkę??:)

Moja córa ma niby stópkę 7cm, aż nie mogłam uwierzyć, że taka duża. Fakt, że liczone od największego paluszka do końca piętki ale mimo wszystko 7 cm <wow>

Jejku dziewczyny podziwiam Was, że Wy się odczytujecie z tych zdjęć z USG. Ja to nic nie widzę, jedyną częścią ciała mojego dziecka, którą zawsze na każdym USG bezbłędbie poznaję są jajka i ptaszek :-) A poza tym to dopóki lekarz mnie nie oświeci co właśnie oglądamy to widzę mazie :-)

Jejku dziewczyny podziwiam Was, że Wy się odczytujecie z tych zdjęć z USG. Ja to nic nie widzę, jedyną częścią ciała mojego dziecka, którą zawsze na każdym USG bezbłędbie poznaję są jajka i ptaszek :-) A poza tym to dopóki lekarz mnie nie oświeci co właśnie oglądamy to widzę mazie :-)

Ja mam tak samo :D

ja tez tak mam i czuje sie jak wyrodna matka co swojego dziecka nie rozpoznaje, a wogole moj gin to ma chyba slabe usg bo takich wyraznych zdjec nie mamy

Czy ja tam widzę nóżkę??:)
Moja córa ma niby stópkę 7cm, aż nie mogłam uwierzyć, że taka duża. Fakt, że liczone od największego paluszka do końca piętki ale mimo wszystko 7 cm <wow>
Tak, tak. Wydaje mi się, że duża ta stópka, ale może to tylko takie moje wyobrażenie. 7 cm u Lenki to też sporo.
Ale piękny buziolek :biggrin2:. Ślicznie.
Dzięki.

Dziewczyny ja na ogół rozpoznaję części ciała pod warunkiem, że mam możliwość się chwilę przyjrzeć, bo mój gin to czasem tak szybko zmienia te obrazy.

U nas to juz nasze fotki prawie karzda taka sama. Buziolka albo stopka lzub raczka. Juz sie niewychwyci tak dokladnie bo takie wielkoludki juz w naszych brztuszkach a jeszcze pamietam te nasze pierwsze foteczki balonikow potem fasolek ... :tak:

e-lona - super buźka i stópka :D Ale bym sobie jeszcze raz popatrzyła na mojego malucha. Korci mnie żeby się jeszcze raz prywatnie przejść, bo na NFZ to juz zadnego USG nie bede mieć, poza tym tam jak mi robił lekarz to nic nie chciał mi pokazać twierdząc, że to badanie jest dla niego, a nie dla mnie :( A zdjęcia to mam tylko przekroju główki, brzuszka, zbliżenie serca i kość udową :/ Zero ludzkiego podejścia do ciężarnej :/ Jakbym prywatnie nie chodziła to nawet płci bym nie poznała - totalna beznadzieja.
Ostatni raz widziałam buźkę synka i inne części ciała w 28 tyg. jak byłam prywatnie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry