reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
malutka80 , wybieram się jakoś w pierwszej polowie lipca :-) Tak aktualna raczej, bo dzwonilam do tej kliniki pytac o cene jakies 3 tygodnie temu, wiec chyba przez ten czas duzo sie nie zmienilo :-) na pewno dam znac jak bede po wizycie ;-)

reklama
Malutka, ja widzę zdecydowanie ogonek!

U naszej Jagi w takim ujęciu z kośćmi udowymi i pupą były w tym miejscu 3 kreski i nic nie wystawało, a u was ogonek, że ho ho ;-).

malutka - pisiorek jak nic :-)

a oto fotki mojej Mauruni. Niezbyt chetnie pozowala, caly czas zaslaniala sie raczkami albo pokazywala plecki. W ogole tym razem taka wstydliwa byla, miedzy nozki tez nie dala sobie zagladnac:) Ale cos tam sie udalo podgladnac:-)
Na filmiku mamy wiecej fajnych ujec i bede musiala poprosic jakiegos wujka , zeby wycial mi z niego fotki, bo tatus to noga w tym temacie. Ja zrezta podobnie.

Załączniki

• usg23tc.jpg
    usg23tc.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 68
  • usg23t.jpg
    usg23t.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 68
Ale słodziaszek:)
Ja mam mojego maluszka na tapecie w telefonie i jak tak sobie tu leze w szpitalu to non stop zerkam:)

Muszę się z Wami podzielić stópką mojej Lenki :) Zmierzyła pani doktor i mówiła, że stópka ma 4,5cm :) Całkiem sporo mi się wydaje. Może po tatusiu będzie wysoka :)

reklama
Ale slodziasie stopki :)
A fotka moriam tez swietna. Mala przytula sie do brzusia by bardziej czuc mamusie :) Na nastepnej wizycie tez bede mial juz 3D wiec mam nadzieje ze mi Jasminka sie slicznie pokaze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry