reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorisday prześliczny maluch.
Aż mi łza w oku się zakręciła że my naszego dzieciaczka na 3D nie zobaczymy. Niestety koszty które nas czekają na to nie pozwolą :( Wiem że niektóre z Was pomyślą że głupia jestem przejmując się czymś takim ale ja od początku (już nawet w poprzedniej ciąży) byłam nastawiona na to że pojedziemy na 3D no i wyszło jak wyszło ;(
https://www.babyboom.pl/forum/members/dorisday2512-74087.html

reklama
Tak, chodzę prywatnie. Za wizytę bierze różnie. Normalnie jak chodziłam przed ciążą to brał 120 zł. Teraz w ciąży jak mnie gania co 2 tyg to płacę 80 jak nie robi usg a jak robi to 100. Chociaż pewnie jutro weźmie więcej bo to połówkowe będzie a za genetyczne też więcej wziął. Nie pamiętam ile. 180? On niestety nie ma 3D bo jakby miał to bym u niego się zdecydowała. W Elblągu chyba tylko jeden lekarz ma 3D a z niego straszny buc i potrafi stwierdzić u dziecka wady których nie ma. Mieliśmy jechać do Gdańska do Invicty ale szkoda kasy. Tzn małż mówi że możemy jechać, że nie ma problemu ale ja wiem że teraz to będzie zbędny wydatek.

Tak, chodzę prywatnie. Za wizytę bierze różnie. Normalnie jak chodziłam przed ciążą to brał 120 zł. Teraz w ciąży jak mnie gania co 2 tyg to płacę 80 jak nie robi usg a jak robi to 100. Chociaż pewnie jutro weźmie więcej bo to połówkowe będzie a za genetyczne też więcej wziął. Nie pamiętam ile. 180? On niestety nie ma 3D bo jakby miał to bym u niego się zdecydowała. W Elblągu chyba tylko jeden lekarz ma 3D a z niego straszny buc i potrafi stwierdzić u dziecka wady których nie ma. Mieliśmy jechać do Gdańska do Invicty ale szkoda kasy. Tzn małż mówi że możemy jechać, że nie ma problemu ale ja wiem że teraz to będzie zbędny wydatek.

Malutka ja Cie rozumiem doskonale. Oczywiście macie teraz ważniejsze i niecierpiące zwłoki wydatki. Ale kochana to Twoje pierwsze dzieciatko , takze spokojnie. odbijesz sobie przy drugim :-). Ja też bedąc w pierwszej ciązy nie mialam okazji zrobic takich fajnych zdjęc , nie mówiąc o filmie 4D. Dlatego tez cieszę się ,ze teraz jest to o wiele prostsze. Ja jak juz pisalam nie placę za te zdjęcia dodatkowo a usg mam na kazdej wizycie (którą mam co miesiąc). za wizytę płacę 100zł. Za usg prenatalne z filmem zaplacilam tylko dodatkowo , bo wizyta byla u specjalisty - genetyka (ale to byl moj swiadomy wybór).

malutka80 a ja slyszalam inne opinie na temat tego lekarza w Elblagu, sama planuje isc do dr pasiecznego na 3d i powiem Ci, że szwagierka moja chodziła do niego i bardzo go chwali, tylko, że u Niego usg 3d 200 zl ... troche duzo, ale raczej warto :-)

Super dzieciaczki :) Ja dorzuciłam zdjęcia Franka na Franek ale tylko 2 bo sie nie chciał zaprezentować i pokazał tylko ptaszka i tyłek. Olał nas innymi słowy :)

przynajmniej masz raczej 100% pewność, że chłopak ;)
ja to będę mieć chyba niespodziankę na całego :D

Doris Oli jest prześliczny. Fajnie masz ze swoim lekarzem ,że nie musisz za to płacić.Aż zazdroszcze , bo my juz malutkiej pewnie nie zobaczymy już w 4 d :(.
Lolisza Franek jest the best :) i fajnie ,że ptaszka lubi pokazywać :).Wstydliwy nie bedzie :).

reklama
malutka80 a ja slyszalam inne opinie na temat tego lekarza w Elblagu, sama planuje isc do dr pasiecznego na 3d i powiem Ci, że szwagierka moja chodziła do niego i bardzo go chwali, tylko, że u Niego usg 3d 200 zl ... troche duzo, ale raczej warto :-)

A kiedy się do niego wybierasz? Jestem ciekawa jakie wrażenia będą po wizycie :) A ta cena to taka aktualna? Byłam przekonana że więcej to kosztuje.

My już po wizycie. Oto zdjątka:

IMG_8421.jpg kręgosłupek
IMG_8415.jpg siurasek (czy wy też widzicie tu siuraska czy może powiększone wargi sromowe??)
IMG_8417.jpg z lewej strony buźka a z prawej brzuszek :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry