reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sarisa, maleństwo przesłodkie!!!!!!!!!!!!! profil jak do kalendarza tak pięknie ustawiony i nosek jaki zgrabniutki:))))
malutka, a my zobaczymy na żywo:))))))))))) (tylko, że nie bardzo wiem, jak to zdziałać bez samej czynności rodzenia;P)

Dziewczynki a to moje małe szczęście. Troszke niewyraźne są ,ale profil widać :) i mamusi się on bardzo podoba :)

Po ostatniej wizycie mam taką fotkę:
Zobacz załącznik 257387
Chyba chłopczyk z tego już nie będzie?

Tu moje dzidzi na 5fotkach jak rośnie sobie bo wczoraj nie dostałam żadnej fotki;(

Zobacz załącznik 256841

A o to mój chłopaczek
Zobacz załącznik 256551

nio i jajeczka i ogonek :)

Zobacz załącznik 256552

Śliczne dzieciaczki wszystkie bez wyjątku.
Frogg no bez wątpienia siusiak.

Też Wam pokarzę mojego chłopczyka

Buźka:

Siusiaczek:

oto zdjęcia mojego Oliwierka z wczorajszego Usg :-)
1 zdj. - STÓPKI
2 zdj. - BUZIA
3 zdj. - SIUSIAK
Korcze fotki naprawde wspaniale!!! To super ze na wielu zdjeciach tak dobrze mozna rozpoznac co to bedzie ;)
Az mi sie buzka nieprzestaje usmiechac jak sie tak patrze ;) Zobaczymy czy w poniezialek uda sie dobre 3D zrobic to tez wstawie!

No to ja wrzucę najnowsze fotki z wczoraj :-)

Załączniki

• usg 24tc 5d 002.jpg
    usg 24tc 5d 002.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 75
  • usg 24tc 5d 001.jpg
    usg 24tc 5d 001.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 80
doris- wzruszajace sa te zdjecia malej twarzyczki.
I w koncu dzieciaczki zaczynaja sie roznic od siebie:) maja inne ksztalty glowek, noskow..cudenka
Ja juz w czwartek podgladne jak wyglada moja Maura. Oczywiscie pochwale sie fotkami

reklama
Zgadzam się z Tobą moriam . Maleństwa zaczynają być rózne od siebie. Mój Oli to wogóle skubaniec jest, bo wiercil się tak okropnie ,ze lekarz mial klopot go na moment zlapac w "kadrze" , ale sie udało. Choc widac grymas jego niezadowolenia hihi.
czekam na zdjęcie Maury ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry