- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
sarisa, maleństwo przesłodkie!!!!!!!!!!!!! profil jak do kalendarza tak pięknie ustawiony i nosek jaki zgrabniutki)))
malutka, a my zobaczymy na żywo)))))))))) (tylko, że nie bardzo wiem, jak to zdziałać bez samej czynności rodzenia;P)
malutka, a my zobaczymy na żywo)))))))))) (tylko, że nie bardzo wiem, jak to zdziałać bez samej czynności rodzenia;P)
fasolkaania
Sarisa super pamiątka, i śliczne maleństwo
Efa
sarisa, ale ładnie zdjęcia wyszły. No piękne!
Dziewczynki a to moje małe szczęście. Troszke niewyraźne są ,ale profil widać i mamusi się on bardzo podoba
Tu moje dzidzi na 5fotkach jak rośnie sobie bo wczoraj nie dostałam żadnej fotki;(
Zobacz załącznik 256841
Korcze fotki naprawde wspaniale!!! To super ze na wielu zdjeciach tak dobrze mozna rozpoznac co to bedzieoto zdjęcia mojego Oliwierka z wczorajszego Usg :-)
1 zdj. - STÓPKI
2 zdj. - BUZIA
3 zdj. - SIUSIAK
Az mi sie buzka nieprzestaje usmiechac jak sie tak patrze Zobaczymy czy w poniezialek uda sie dobre 3D zrobic to tez wstawie!
dorisday2512
fasolkaania
Ale słodkie maleństwo
doris- wzruszajace sa te zdjecia malej twarzyczki.
I w koncu dzieciaczki zaczynaja sie roznic od siebie maja inne ksztalty glowek, noskow..cudenka
Ja juz w czwartek podgladne jak wyglada moja Maura. Oczywiscie pochwale sie fotkami
I w koncu dzieciaczki zaczynaja sie roznic od siebie maja inne ksztalty glowek, noskow..cudenka
Ja juz w czwartek podgladne jak wyglada moja Maura. Oczywiscie pochwale sie fotkami
reklama
dorisday2512
Zgadzam się z Tobą moriam . Maleństwa zaczynają być rózne od siebie. Mój Oli to wogóle skubaniec jest, bo wiercil się tak okropnie ,ze lekarz mial klopot go na moment zlapac w "kadrze" , ale sie udało. Choc widac grymas jego niezadowolenia hihi.
czekam na zdjęcie Maury ;-)
czekam na zdjęcie Maury ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: