reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

KORALKU - mnie tez najpierw tak sie wydawalo :-D ale to tylko zludzenie, bo ostatnie jest bardziej oddalone po prostu, no i roznica jest taka ze brzuch jest nizej - widac to na tym zdjeciu z przodu: na przedostatnim u gory byl taki okrągły, a na ostatnim wygląda jak gruszka.....:-D i pepęk mi ciągnie do dołu.....:-D

A_RWEN_KO - brzuszek sliczny

reklama
dziewczyny brzuchy oczywiscie fajowe,
a ja juz zabardzo nie mam ochoty zdjec sobie robic, bo ja juz nie chce tego brzucha no...

anula bardzo mnie ciekawi jak to jest, to pierwsze uczucie, taka wlasnie pustka, tak sobie wyobrazam ze wtedy bede sobie klasc dziecko na ten pustobrzuszek i bedzie wszystko wporzasiu...

mam nadzieję że to ostatnie hihihi
34flg93.jpg

kasirka anetka arwenka fajne brzucholki
tak to na pewno bedzie dziwne jak juz nas nic nie bedzie sie nam w brzuszkach przeciagalo...ale za to bedziemy mialy obie rece zajete:-D

Dziewczynki ale macie super brzuszki :-) ;-)
Mój to teraz taki flaczek miękki ale pępek jeszcze wystaje i ta pionowa linia też jest.
Ale w sumie nie jest tak źle hehehe.
W pierwszym dniu czułam straszna pustke i ciągle mi sie wydawało że mały mnie kopie jeszcze - naprawde dziwne uczucie. Mój M czasami jeszcze mnie głaszcze po brzuszku i się śmiejemy, że to taki odruch i jakiś tam sentyment do brzucholka :-D

Ale fajnie było się położyc na brzuchu - jeszcze tylko się nie wyturlałam lae napewno to zrobie - może dzisiaj hehehe ;-)

Ps. A może by tak założyc wąteczek - BRZUSZKI PO PORODZIE :-)

reklama
Do góry