reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Oj mi to też wylazł ten pępek i brzydko to wyGląda hehe bo wcale go nie ma tak naprawde i wogóle jakiś taki śiny się czasami robi czy coś ... ciekawe jak to będzie odrazu po porodzie,skóra będzie wisiała na brzuchu a pępek to się odrazu wsiorba do środka zpowrotem czy co ?? Hallo doświadczone mamuśki ?? ;-) Proszę mi tu na męczące mnie pytako odpowiedzieć ;-)

A TAK NA MARGINESIE TO POPROSIMY POZOSTAŁE KWIETNIÓWECZKI O POKAZANIE SWOICH BRZUSZQW !! KWIECIEŃ JUŻ TUŻ TUŻ WIĘC BRZUCHOLE LADA MOMENT ZNIKNĄ .... NO SZYBCIUTKOO !! :tak:

czesc anulka, ja wstalam wlasnie i widze ze ty dostepna tu sie rozpisujesz, pewnie spac nie mozesz biedactwo, ale komputerek ci nie pomoze,
do lozka!!! :cool2:

A TO MÓJ DZISIEJSZY BRZUSIOO,MAM NADZIEJE ŻE TO JUŻ OSTATNIA FOTECZKA ( TYLKO PROSZE SIĘ NIE PRZESTRASZYCH MOICH ROZSTĘPÓW,SĄ OBLEŚNIACKIE ) :-)

Super brzuszki

No właśnie ARWENA - gdzie twój pępek? mój wywalony do góry nogami też przebija przez bluzkę,

ANULA - piękny brzusio a rozstępy jak to mówią - to medale macieżyństwa tak że się nie przejmuj

MONA - twój bardzo zgrabniutki, gratulacje

anula nie ma co ja mam takie same!!!!

490wu9e.jpg

reklama
Do góry