reklama
ANULKA - biedny brzusio, razem z tym uczuleniem to jak poparzenie wyglada......
:-(
A ze jest nisko widac ;-) , ja to teraz obserwuje po gorze brzusia.....przedtem to wygladalo jak pileczka, a teraz taka "skocznia narciarska" sie robi.....
Ja mam tak samo.....

A ze jest nisko widac ;-) , ja to teraz obserwuje po gorze brzusia.....przedtem to wygladalo jak pileczka, a teraz taka "skocznia narciarska" sie robi.....

koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Anulka brzuszek okraglutki ale wspolczuje uczulenia- bidulka z ciebie :-(.
Madziallenka
Optymistyczna
Anulka, Kasira mi kedyś frmaceutka poleciła Contratubex na bliznę (bo na początku ciąży mdlałam notorycznie i raz spadłam kibelka obcierając całe czoło o kratkę w drzwiach - bleee tak do mięsa). Powiedziała że też śwetnie działa o porodzie na rozstępy. Tylko śmierdzi okrutnie...!!!!
Monika K-W
Fan(ka)
biedne dziewczynki z rozstepami :-( Madzaielnka ja na poczatku ciazy to mialam wymioty i tez mdlalam lub mi sie strasznie slabo robilo. Raz w nocy na poczatku cizy poszlam do kibelka i dostalam beigunki i mialam takie zawroty glowy ze nie bylam w stanie wrocic ani krzyknac naszczescie grzesik pojawil sie w ostatnim momencie jak juz lecialm na pralke glowa i mnie zlapal i ponios bez swiadomosci na lozko jak worek kartowfi cos okropnego. Potem juz cale noce mnie trzymal za reke zebym mu sama nie wstala

koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
ja mojemu mezusiowi tez kilka razy strachu narobilam i on ze strachu o maly wlos tez by nie zemdlal

raz juz prawie padalam w sklepie a raz w kosciolku

raz juz prawie padalam w sklepie a raz w kosciolku

reklama