reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
michalinka -- gdzie Ty się tam dopatrzyłaś zgrabnych nóg?
sami, koralek- dziekuje:-)

ale normalnie chciałabym,zeby Lokator był już na zewnątrz
ciężko już z Tym brzuszkiem wstawać...czy jakieś tam inne czyności codzienne:no:

ja mam termin dokładnie za miesiąc
niby tak mało a wiem,ze sie będzie cholernie dłużyć...

Dziewczyny wszystkie brzuszki suuuuper!!!!:-)
MONA - u mnie tez widac wszystkie zyly na brzuchu...:-D
KASIA, HANA - Wasze brzuszki faktycznie niewielkie, ale zgrabniutkie :-)
KORALKU - a jak tam u Ciebie obwod w talii, powieksza sie jeszcze cos? bo szlysmy rowno przez pewien czas.....u mnie jest 110 cm i jakos nie bardzo przybywa...:-D

Fajne te Wasze brzucholki!
M_ktosiu nie wiem czy teraz mam wiekszy brzuszek, moze tak. Wiesz jak codziennie go widze to trudno mi powiedziec ale jak zrobie sobie zdjecie to zaraz przesle, zeby bylo aktualniejsze.
Hana laska z Ciebie jak nic:tak: ! Jak ci Twoi uczniowie na lekcjach sie moga skupic;-) ?
Sami Twoj brzuszek taki ladniutki, okraglutki!
Koralku wygladasz rowniez bardzo ladnie:-) !

KORALKU - ja pamietam ze pisalas jakis czas temu, ze masz 108 cm.....:dry:
Moze zeszczuplalas przez ta grype zoladkowa, w koncu obwod talii to nie tylko dzidzia....;-)

reklama
Anetko prawde mowiac to moje spodnie ciazowe ze mnie zlatuja - trzymaja sie tylko na brzuchu :-) ale ostatnio naprawde malo jem i dodatkowo wymiotowalam.- wszystko mozliwe !

Do góry