reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Anula – świetny brzusio – i taki duży, ja też mieszkam na 3 piętrze (wysokie kondygnacje) i zawsze pokonywałam schody prawie biegiem, teraz już nie idzie mi tak szybko i miewam zadyszkę zanim dojdę do drzwi.

Monika – Twój brzusio też pokaźny – śliczny

Młoda –M nie przejmuj się swoją wagą - po porodzie zgubisz zbędne kilogramy – jesteś młodziutka, młody organizm łatwo sobie poradzi, poza tym pomyśl ile waży ten Twój piękny duży biust.

Hana – super wyglądasz – laseczka z Ciebie

M- ktosia – śliczny brzuszek, a jak się błyszczy – polerujesz go?

reklama
M_KTOSIU - brzuszek jak zwykle super. A jak bedziesz miala gorszy dzien (ale lepiej zeby tak sie nie zdarzylo....;-) ) to popraw sobie humorek kupujac sobie cos ladnego :-D

To napewno najsłodszy wątek na naszym forum. Wystarczy tu wejść aby człowiekowi humorek się poprawił.
Postaram się zmotywować i wieczorkiem zrobić i wkleić fotkę mojej piłeczki w 33 tygodniu:-D

:-) no przeslodki watek, musze tu czesciej wchodzic:laugh2: bo z samoocena coraz gorzej:dry:
a brzuszek poleruje kremikiem z mothercare dla ciezarowek:happy:

Ja brzunio od 18 tygodnia poleruje oliwką przeciw rozstępom i ujędraniajaca firmy Baby Drems z Rossmanna. Świetna jest i jak pachnie. I od pukać jak do tej pory nie mam żadnych rozstępów. Chociaż teściowa ostatnio pojechała ze mi sie jesszcze pojawia po porodzie, ale ona się nie zna i chyba specjalnie chce mnie wkurzyć :wściekła/y:. Ciągle coś wymyśla twórczego. :szok: Ale to chyba temat na inny wątek.

m_ktosia brzunioo jak zwykle sliczniutki taki ladny i zgrabniutki ..
lastrada co do biustuu to torszke zawsze bylo mi z nim cieżko przed ciaża mialam 75 D lub E zalezy jaka firma a teraz mam 80-85 F i nie mam stanikow chyba ze juz takie pod babciowe podchodzace jak widac na ostatnim zdjeciu moja mamcia ma sklep z bielizna meska i damska i jak tylko jakiś jej sie zdarzy taki fajniejszy staniczek to bierze ,, ale problem mam ze stanikiem dla karmiacych bo przewaznie wszystkie koncza sie na E a co jak po prodzie w 3 dobe jeszcze urosna zaczyna mnie to powaznie martwić ,, ze nie bede mieć stanika na siebie ... i wogole tego jak moje cycki beda wygladać po ciazy ,, i po odstawieniu dzidziusia ... :( a wam urosły piersi ?? ja juz bym chciala zeby daly sobie spokoj moje hehee ale z tego co pamietam wiki25 tez ma dość spory biust jak u ciebie ze staniczkami kochana? moze coś polecisz ciekawego??

reklama
mloda_m to niech cie dziecina dobrze wydoi:-D, niektorym sie potem cycki zmniejszaja
a za pare lat jak ja se bede powiekszac to moze sie spotkamy na oddziale jak ty sobie zredukujesz biuscik, a co. ja to sie martwie ze moje juz nie rosna, najpierw wydawaly mi sie duze a teraz znowu takie sobie, stanikow dalej nie nosze bo nie potrzebuje

a moj mezu raz zatrudnial laske i ona mu mowi ze dopiero co wrocila z urlopu szpitalnego, on ja pyta co jej bylo, ona odpowiada ze zredukowala rozmiar piersi, on spojrzal na jej i tak wielkie balony i mowil mi ze od tego momentu nijak nie potrafil sie skupic i niepamieta co ona tam miala w tym cv, czy ja zatrudnil niepamietam:laugh2: pewnie tak, bo tacy sa wlasnie faceci:-D

mloda_m patrz, tak wyglada zanik biustu, wiec mysle ze masz szczescie!!!

Do góry