reklama
Monika K-W
Fan(ka)
Na tamtym zdjęciu byłam 25 tygodniu. A od jutra będe w 33 tyg specjalnie kazałam Grześkowi zrobic mi zdjecie i przesyłam je wam może jest troche nie wyrazne ale bylo robione komorka. Pępuszek mam jeszcze wklesly ciekawe co bedzie niedlugo. Wszystkie macie prześliczne brzuszki.
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
dziewczyny super brzucholki !!!!!!!;-):-)
sami
Fanka BB :)
Oj widze nowe brzuszki: Młoda mamusiu, Hana, Koral każda z was ma śliczne domeczki ;-)
Uwielbiam patrzeć na te nasze bębenki - każdy jest uroczy i piękny :-)
Monika na zdjęciu numer 2 widze, że ci się pępek zaczyna chyba powolutku zmieniać - bo ja też tak miałam, że najpierw była dziura a potem taki płat jakby mi zwisał z góry i potem ten pępek wyskoczył jak guzik. I widze że u ciebie jest podobnie ;-)
Uwielbiam patrzeć na te nasze bębenki - każdy jest uroczy i piękny :-)
Monika na zdjęciu numer 2 widze, że ci się pępek zaczyna chyba powolutku zmieniać - bo ja też tak miałam, że najpierw była dziura a potem taki płat jakby mi zwisał z góry i potem ten pępek wyskoczył jak guzik. I widze że u ciebie jest podobnie ;-)
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Młoda Mamusiu brzusio i tak masz śliczniutki nawet jak wydaje mi się malutki :-)
HANA twój brzusioo naprawde jest zgrabniutki no i też malutki w życiu bym nie powiedziała że jesteś w 31 tyg ciąży :-) super :-)
MONIKA twój brzuś wydaje się być większym od dziewczyn :-)
WSZYTSKIE BRZUSZKI SĄ ŚLICZNE I MILUTKO SIĘ JE OGLĄDA,PROSZE POGŁASKAĆ SWOJE BRZUSZKI ODEMNIE :-)
HANA twój brzusioo naprawde jest zgrabniutki no i też malutki w życiu bym nie powiedziała że jesteś w 31 tyg ciąży :-) super :-)
MONIKA twój brzuś wydaje się być większym od dziewczyn :-)
WSZYTSKIE BRZUSZKI SĄ ŚLICZNE I MILUTKO SIĘ JE OGLĄDA,PROSZE POGŁASKAĆ SWOJE BRZUSZKI ODEMNIE :-)
młoda_mamusia
Fanka BB :)
hana 31 sliczny brzunio i taki malutki i zgraboutki tez bym nie powiedziala ze jestes w 31 tyg ..
monika k-w brzunio tez sliczniutki i tez juz sporawy
kasira ale za to ja i tak mam najwyzsza wage ,, a nie widać po tobie tych 20 kg a ile masz wzrostu ??
monika k-w brzunio tez sliczniutki i tez juz sporawy
kasira ale za to ja i tak mam najwyzsza wage ,, a nie widać po tobie tych 20 kg a ile masz wzrostu ??
M
m_ktosia
Gość
kochane juz mi poprostu brakuje dla was komplementow zeby sie nie powtarzac ze poprostu same cuda cudowne, zgrabne i zadbane brzuszki i ich wlascicielki!!!
Hana nie byla bym soba gdybym nie wyszczegolnila ze swietnie wygladasz w tym wdzanku blekitnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,a ja juz mam znowu dola ze nie mam sie w co ubrac i nie wiem, kupowac nowe czy sie przemeczyc
moje zdjecie z wczoraj, tj 31 tydzien
Hana nie byla bym soba gdybym nie wyszczegolnila ze swietnie wygladasz w tym wdzanku blekitnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,a ja juz mam znowu dola ze nie mam sie w co ubrac i nie wiem, kupowac nowe czy sie przemeczyc
moje zdjecie z wczoraj, tj 31 tydzien
reklama
dzięki Kochane
...ale wszystkie brzuszki są śliczniutkie bo siędzą w nich nasze Miłości:-) .
moje dwa Walentynki wyszły już z domku:-)
więc mam czas dla siebie...może coś posprzątam
na szczęście wymyślać obiadu nie muszę bo przygotowałam wczoraj:-)
...ale wszystkie brzuszki są śliczniutkie bo siędzą w nich nasze Miłości:-) .
M_ktosiu...też ostatnio tak miałam...
zastanawiałam się czy warto. chciałam sobie kupiś jakieś dzinsy rybaczki...myślę sobię: pójdę, wezmę jakiś rozmiar 42 czy 44... i co się okazało...d... blada - nic nie mierzyło, hhaaa! więc zapodałam sobie czarne legnisy, i modne i nic nie uciska a na dodatek wzięłam s więc jak urodzę też dadzą radę
radzę pójść na zakupki i sprawić sobie przyjemność
zastanawiałam się czy warto. chciałam sobie kupiś jakieś dzinsy rybaczki...myślę sobię: pójdę, wezmę jakiś rozmiar 42 czy 44... i co się okazało...d... blada - nic nie mierzyło, hhaaa! więc zapodałam sobie czarne legnisy, i modne i nic nie uciska a na dodatek wzięłam s więc jak urodzę też dadzą radę
radzę pójść na zakupki i sprawić sobie przyjemność
moje dwa Walentynki wyszły już z domku:-)
więc mam czas dla siebie...może coś posprzątam
na szczęście wymyślać obiadu nie muszę bo przygotowałam wczoraj:-)
i życzę Wszystkim niezapomnianego
dnia zakochanych
dnia zakochanych