reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Na tamtym zdjęciu byłam 25 tygodniu. A od jutra będe w 33 tyg specjalnie kazałam Grześkowi zrobic mi zdjecie :-D i przesyłam je wam może jest troche nie wyrazne ale bylo robione komorka. Pępuszek mam jeszcze wklesly ciekawe co bedzie niedlugo. Wszystkie macie prześliczne brzuszki. :tak:

Oj widze nowe brzuszki: Młoda mamusiu, Hana, Koral każda z was ma śliczne domeczki ;-)
Uwielbiam patrzeć na te nasze bębenki - każdy jest uroczy i piękny :-)
Monika na zdjęciu numer 2 widze, że ci się pępek zaczyna chyba powolutku zmieniać - bo ja też tak miałam, że najpierw była dziura a potem taki płat jakby mi zwisał z góry :-D i potem ten pępek wyskoczył jak guzik. I widze że u ciebie jest podobnie ;-)

Młoda Mamusiu brzusio i tak masz śliczniutki nawet jak wydaje mi się malutki :-)

HANA twój brzusioo naprawde jest zgrabniutki no i też malutki w życiu bym nie powiedziała że jesteś w 31 tyg ciąży :-) super :-)

MONIKA twój brzuś wydaje się być większym od dziewczyn :-)

WSZYTSKIE BRZUSZKI SĄ ŚLICZNE I MILUTKO SIĘ JE OGLĄDA,PROSZE POGŁASKAĆ SWOJE BRZUSZKI ODEMNIE :-)

MONIKA - no od 25 tyg. to sporo Ci urosl brzuszek, a nie troszke tak jak napisalas wczesniej...:-) ;-)

HANA - Twoj brzuszek tez sliczny, faktycznie bardzo zgrabniutki :-)

hana 31 sliczny brzunio i taki malutki i zgraboutki tez bym nie powiedziala ze jestes w 31 tyg ..
monika k-w brzunio tez sliczniutki i tez juz sporawy
kasira ale za to ja i tak mam najwyzsza wage ,, a nie widać po tobie tych 20 kg a ile masz wzrostu ??

DZiewczyny śliczne i superanckie Wasze brzuszki.
HANA jak na 31 tydzień to brzuszek malusi, ja to juz nie pamietam kiedy taki miałam:-D

kochane juz mi poprostu brakuje dla was komplementow zeby sie nie powtarzac ze poprostu same cuda cudowne, zgrabne i zadbane brzuszki i ich wlascicielki!!!

Hana nie byla bym soba gdybym nie wyszczegolnila ze swietnie wygladasz w tym wdzanku blekitnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,a ja juz mam znowu dola ze nie mam sie w co ubrac:no: i nie wiem, kupowac nowe czy sie przemeczyc:confused:

moje zdjecie z wczoraj, tj 31 tydzien

reklama
dzięki Kochane
...ale wszystkie brzuszki są śliczniutkie bo siędzą w nich nasze Miłości:-) .

M_ktosiu...też ostatnio tak miałam...
zastanawiałam się czy warto. chciałam sobie kupiś jakieś dzinsy rybaczki...myślę sobię: pójdę, wezmę jakiś rozmiar 42 czy 44... i co się okazało...d... blada - nic nie mierzyło, hhaaa! więc zapodałam sobie czarne legnisy, i modne i nic nie uciska a na dodatek wzięłam s więc jak urodzę też dadzą radę:-D
radzę pójść na zakupki i sprawić sobie przyjemność

moje dwa Walentynki wyszły już z domku:-)
więc mam czas dla siebie...może coś posprzątam
na szczęście wymyślać obiadu nie muszę bo przygotowałam wczoraj:-)

i życzę Wszystkim niezapomnianego
dnia zakochanych

Do góry