reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Śliczne brzuszki Sami i Koral. Pępek wystaje i dobrze, będzie wystawał jeszcze bardziej w 9 miesiącu ;-).

A to mój brzusio - wczorajszy czyli koniec 30tego tygodnia:
1002326nu4.jpg

lastrada ja taki miałam w 20tc hihihi ale fajowy!:-)

Monika u Ciebie już zaczyna też dobrze wychodzić hihihi:tak:
ile nas jest na forum to każdy inny prawda? czyż to nie piękne?:-)

Kasira - tylko bez śmichów chichów, to poważny 30sto tygodniowy brzuszek;-).

Monika - fajny brzusio - na tym zdjęciu byłaś w którym tygodniu?

KASIRA po moim pępku tez plamka tylko została:happy: :confused:
A skóry to mi juz mało, a jak mały się rozciąga i przeciąga to mam wrażenie, że mi zaraz pęknie :szok:, a co to bedzie za dwa miesiące:baffled:

zes nam sie tu pieknie lastrada rozneglizowala a glowe schowala tajemnicza,
monisia co tak skromnie? pokaz pepek bo nie wiemy czy wklesly czy wystajacy;-)
a moj wystajacy, zanikajacy:cool2:
mona a ty sie bez zdjecia tu nie pokazuj, umowa byla :-D

M- ktosia znasz tą fraszkę Sztaudyngera?:

Aby równowaga nie była zwichnięta
podnosząc sukienkę spuszczała oczęta.

reklama
Lastrada, Monika K- W superowe macie brzuszki :tak:
Lastrada ale Twój malutki i zgrabniutki ale bardzo ładny :tak:
Kasira masz racje - każda z nas ma inny brzuszek ale wszystkie są poprostu piękkkne a zawartości jeszcze słodsze :-D

Do góry