reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Dziękuje dziewczynki :-) ostatnio znowu urósł jak pstrykne fotki to znowu wkeje ;-)

reklama
Koral fajniutkie Twoja dzidzia ma mieszkanko ;-) bardzo ładny duży brzuszek i tak trzymać!!! A skarpeteczki też cudne na twoim brzuszku :-) słodko to wygląda.
Ps. Tak teraz patrze to ja mam starasznie wystający ten pępek - wy macie takie fajne do środka a mój taki na wierzchu guzik śmieszny :-D ciekawe czy po ciązy odrazu ten guzik mi zniknie czy tak juz zostanie :confused:

Aż normalnie musiałam pstryknąć teraz fotke temu mojemu śmiesznemu pępkowi :-D
tutaj z boku widac jak wystaje
ppekzb0.jpg
[/URL][/IMG]
a tutaj z przodu:
ppya9.jpg
[/URL][/IMG]

Chyba zwariowałam hihi

hihi:-D SAMI faktycznie smieszny pepek:-D ja mam wklesly ,brzydki jest :tak: nie podoba mi sie!!!
Koral umiesz sobie wyobrazic swoj brzuszek w 9 m-cu:-D ? Ja nie bardzo juz teraz mam wrazenie ze mam za cienka skore i ona juz wiecej sie nie naciagnie a gdzie tam 9 miesiac:-D :-D :-D :szok:

sami mi sie bardzo podoba twoj pepek !!!!!
moj jest taki wklesly.

szmina ja rowniez mam wrazenie, ze skora juz mi sie nie naciagnie na brzuchu bo jest jej za malo !!!!!
wszystko jest tak napiete :szok:!!!!!
trudno mi wyobrazic sobie 9 miesiac :confused::baffled:!!!!!

KORAL - śliczny duzy brzuszek :-)

SAMI - a ja pepek mam taki sam jak Twoj...:-D

Wiecie co dziewczyny, jak sobie tak patrze na zdjęcia sprzed ciazy i na te aktualne, to mysle sobie ze to niesamowite, smieszne te nasze brzuszki....:-D :-D :-D

reklama
Dziewczynki brzuszki jak zawsze śliczne :-)

Sami hie hie ja też mam taki pępuszek hmm w sumie to u mnie to mu się tak jakoś znikło hie hie praktycznie wogóle go ni widać no ale można się domyśleć że gdzieś tam był bo skóra jest ciemniejsza w jego okolicach hie hie odrazu po porodzie jak brzusio spadnie to pępuszki powrócą :-) ...ja później pstrykne sobie świeżutkie foteczki to też coś wrzuce :-)

Do góry