reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Iwonko ale ci juz musi byc cięzko z taaakim brzuszkiem -widac ,że opadł ci i nisko jestto juz nieduzo zostało........
A pozatym chyba ci wszystko w brzuszek poszło ;-):-)co???
bo mi to raczej po trochu i w brzuszek i w tyłek i w nogi!!!Ale uwież piersi nicTak mnie to martw bo mniejszych w ciązy nie widziłama pozatym przytyłam 14 kg i tak nic to nie dało -ozostaje operacja!!!!A w 40 tyg,nadal mam rozmiar A !!!!!!!!!!!!!
A pozatym chyba ci wszystko w brzuszek poszło ;-):-)co???
bo mi to raczej po trochu i w brzuszek i w tyłek i w nogi!!!Ale uwież piersi nicTak mnie to martw bo mniejszych w ciązy nie widziłama pozatym przytyłam 14 kg i tak nic to nie dało -ozostaje operacja!!!!A w 40 tyg,nadal mam rozmiar A !!!!!!!!!!!!!
mm81
Majowe mamy'08
Iwonka ale okazaly brzuszek. Super jest to zdjecie z Vanesska schowana pod brzuszkiem
Kathy moze po porodzie powieksza Ci sie piersi. Ja na 2 dni przed porodem kupilam staniki do karmienia.A za kilka dni okazalo sie ,ze duuzo wiekszych potrzebuje wiec wyslalam meza na zakupy bo musialam w szpitalu 8 dni zostac.
Kathy moze po porodzie powieksza Ci sie piersi. Ja na 2 dni przed porodem kupilam staniki do karmienia.A za kilka dni okazalo sie ,ze duuzo wiekszych potrzebuje wiec wyslalam meza na zakupy bo musialam w szpitalu 8 dni zostac.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy poszlo mi tez w uda i dupke no i cycki tez troche.Moze jak urodzisz i dostaniesz pokarmu to wtedy sie twoje cycki powieksza.Mi w pierwszej ciazy dopiero po urodzeniu to sie zrobiły balooooonyNo ale jak juz przestałam karmic to wszystko wrocilo do normy,i jeszcze do tego z rozstepami zostało mi sie
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Iwonka, gdzie Ci poszło? nie widać, szczuplutka jesteś baaaaardzo, tylko brzunio wyraźny i przy Twojej wydaje mi się szczuplutkiej figurze brzuchol wydaję się ogromny , ja to w sumie przytyłam równomiernie i brzuchol i dupcia i nogi, więc u mnie tak wyraźnie się nie odznacza , ale wyglądasz ślicznie
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Iwonko mi też w uda jeszcze poszło i to sporo ......
A wiesz ja przynajmniej ani teraz a ni po pierwszej ciązy nie mam ani jednego rozstępa na piersiach a karmiłam pół roczku i wtedy były ciut większe........no my sie z mężem smiejemy ,że widac było ten przedziałek posrodku -a dla mnie to juz dużo.......i duże hehe .nie można miec wszystkiego ale jak tak na wasze patrze -jak urosły-pozazdrościć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wiesz ja przynajmniej ani teraz a ni po pierwszej ciązy nie mam ani jednego rozstępa na piersiach a karmiłam pół roczku i wtedy były ciut większe........no my sie z mężem smiejemy ,że widac było ten przedziałek posrodku -a dla mnie to juz dużo.......i duże hehe .nie można miec wszystkiego ale jak tak na wasze patrze -jak urosły-pozazdrościć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dotkass
reklama
Dotkass
Keyko Twoje też słodziaki...my mieliśmy sobie sprawic białego, ale okazało się, że jestem w ciąży, a że narazie wynajmujemy mieszkanko to nie cheliśmy męczyć kociaków w bloku, więc jedne jest, bo od Małego z nami, a drugiego sobie weźmiemy jak się wybudujemy...a pewnie trochę jeszcze to potrwa