reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

kwiateczek - tak Ania przepada za Wiktorią, a czy jest zazdrosna, raczej nie tylko widzę że jej czasem brakuje tej uwagi, więc najbardziej lubi się przytulać wtedy kiedy karmię małą, ale sobie dobrze radzi z tym, myślałam że będzie gorzej. na pewno nie jest złośliwa do siostry, ale chętnie by ubierała Wiktorii ubranka i bawiła się jej grzechotkami, no a jak mata przyszła to ona na niej leżała zamiast Wiktorii na początku... :)

reklama
Wrzucę trochę zdjęć Miśki, bo zaniedbałam jej albumy.
Tu zdjęcia z sierpnia- ślub siostry M
2010-08-28 at 17-15-15.jpg 2010-08-28 at 14-03-30.jpg
i karnawał (na zdjęciu z "jej" Stasiem:sorry:
IMGP5026.jpgIMGP5072.jpg

O tak, przeszczęśliwa:-D. W domu tylko Staś to, Staś tamto. Często bawi się w "zabawy różne" ze Stasiem. Jest od niej starszy o 2 lata. To zdjęcie z jego 4. urodzin w przedszkolu
IMGP4469.jpg

Keyko, dobrze, że Miki tego nie widzi, jak Misia jest zapatrzona w Stasia...Chyba by się zapłakał! A tak na marginesie, to jak się zrobi cieplej to zapraszam do nas na bitwę serwetkami itd....

Hannah super foteczki a najbardziej mi się podobała ta ostatnia przed planszą jak obok lusterko spogląda myśląc czy jej do dzisiejszej kreacji będzie pasowała bransoletka czy raczej użyć to ma jako gryzaka... hmmmm

No, no Hannah ale laska z ciebie:-). A powiedz, czy Basia interesuje się tym pianinkiem z fp? Myślałam o nim, jak Miśka była mała, ale nei mogłam go przetestować na żywo, to sobie odpuściłam.

A to moje dziewczyny na "ich" macie, bo Miśka dzielić się nie chce, a co dopiero, że coś jest Olki:sorry2::-p
DSC_1566.jpgDSC_1561.jpgDSC_1563.jpg

Keyko u nas to samo... a dziś to wogóle przesada, wiadomo Ania jest na etapie myszki Miki, no ale żeby już teraz podbierać małej ubranka? tu na zdjęciu w spodniach Wiktorii rozm 68, a normalnie nosi Ania 98 Zobacz załącznik 340753
a był czas kiedy błagała mnie bym kupiła jej bodziaka z myszką Miki(bo widziała w biedronce) co by to było gdyby chciała tak założyć bodziaka rozm 68... na szczęście byłam niezłomna, bo chyba musiałabym pociąć i dać to na gumki by ona to włożyła :) chociaż ma w szafie 3 bluzki z myszką Miki

Hannah sliczbny tort:tak:no ale do BASI SIE NIE ROWNA:-)NA TYM OSTATNIM ZDJECIU BARDZO ZACIEKAWIONA TO CO WIDZI:-)
Wrublik ale w tych spodenkach wyglada jak by miala ktotkie:tak::-D w zyciu bym nie powiedziala ze to sa mlodszej:tak:
Keyko nic nie poradzisz ze sie tak kochaja:tak:

reklama
Do góry