kwiateczek - tak Ania przepada za Wiktorią, a czy jest zazdrosna, raczej nie tylko widzę że jej czasem brakuje tej uwagi, więc najbardziej lubi się przytulać wtedy kiedy karmię małą, ale sobie dobrze radzi z tym, myślałam że będzie gorzej. na pewno nie jest złośliwa do siostry, ale chętnie by ubierała Wiktorii ubranka i bawiła się jej grzechotkami, no a jak mata przyszła to ona na niej leżała zamiast Wiktorii na początku...
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Slicznie Dominisia wygladala na weselu.Mam slabosc do jej wloskow,sliczne saa na zdjeciu z chlopakie wyglada na przeszczesliwaprawie lapia sie za rece
Hannah super foteczki a najbardziej mi się podobała ta ostatnia przed planszą jak obok lusterko spogląda myśląc czy jej do dzisiejszej kreacji będzie pasowała bransoletka czy raczej użyć to ma jako gryzaka... hmmmm
Keyko u nas to samo... a dziś to wogóle przesada, wiadomo Ania jest na etapie myszki Miki, no ale żeby już teraz podbierać małej ubranka? tu na zdjęciu w spodniach Wiktorii rozm 68, a normalnie nosi Ania 98 Zobacz załącznik 340753
a był czas kiedy błagała mnie bym kupiła jej bodziaka z myszką Miki(bo widziała w biedronce) co by to było gdyby chciała tak założyć bodziaka rozm 68... na szczęście byłam niezłomna, bo chyba musiałabym pociąć i dać to na gumki by ona to włożyła chociaż ma w szafie 3 bluzki z myszką Miki
a był czas kiedy błagała mnie bym kupiła jej bodziaka z myszką Miki(bo widziała w biedronce) co by to było gdyby chciała tak założyć bodziaka rozm 68... na szczęście byłam niezłomna, bo chyba musiałabym pociąć i dać to na gumki by ona to włożyła chociaż ma w szafie 3 bluzki z myszką Miki
kwiateczek
majowa mama `08
Hannah sliczbny tortno ale do BASI SIE NIE ROWNA:-)NA TYM OSTATNIM ZDJECIU BARDZO ZACIEKAWIONA TO CO WIDZI:-)
Wrublik ale w tych spodenkach wyglada jak by miala ktotkie w zyciu bym nie powiedziala ze to sa mlodszej
Keyko nic nie poradzisz ze sie tak kochaja
Wrublik ale w tych spodenkach wyglada jak by miala ktotkie w zyciu bym nie powiedziala ze to sa mlodszej
Keyko nic nie poradzisz ze sie tak kochaja
reklama
Zobacz załącznik 341089Zobacz załącznik 341090a tu Wiktoria w tych samych spodenkach co wczoraj Ania, ale widać że jest na razie z tej zamiany zadowolona, widocznie liczy że w przyszłości to ona będzie podbierać ubrania od starszej