reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"zbawienna" moc TV

reklama
a ja mimo wszystko dalej jestem zaciekłym wrogiem telewizji do ukończenia pierwszego roku życia :no: Piotrus wygina się jak głupi żeby tylko cos zobaczyc więc generalnie oglądam tv tylko wieczorami jak on śpi :tak: najgorzej jest u dziadków bo tam nie moge tego wyegzekwować :-(

ja dziś dzięki bajkom z mini mini umyłam wszystkie okna a córcia siedziała i oglądała grzecznie czasem dyskutowała z telewizorem, dopiero sobie o mnie przypomniała jak przyszłam do pokoju bo pora karmienia była

sprobuj wlaczyc radio, albo jakas plyte z muzyka dla dzieci, czy moze nawet jakas ksiazke na CD (bedzie imitowalo ludzka rozmowe) jesli lubi sluchac powinno sie Karolince spodobac, a Ty znajdziesz swoje pol godzinki:)

nie wiem :-D u nas ostatnio nawet odglosy niepotrzebne, Sönke wpatruje sie w sufit i piszczy z radosci, Max slucha z wielkim zainteresowaniem tych okropnych dzwiekow.Ciesze sie,ze chlopaki maja siebie:):tak:

to jest fajne u bliźniaków - że maja towarzystwo :-D:-D
a tak a propo to koleżanka mojej koleżanki urodziła 17 kwietnia swoje pierwsze dziecko a teraz znowu jest w ciąży - i ma bliźnaki !!! :-D:-D:-D

barszczyk- ale jajca! to się chyba zdziwiła?!a w rodzinie miał już ktoś u koleżanki "podwójne szczęście"?

Gal - tego to nie wiem :sorry2:ja sobie nieraz żartuję bo mój mąż chce dwójkę a ja trójkę dzieci więc mu "grożę", że za drugim razem będą bliźniaki i po mojemu będzie !!!!:-D:-D:-D

ja dziś dzięki bajkom z mini mini umyłam wszystkie okna a córcia siedziała i oglądała grzecznie czasem dyskutowała z telewizorem, dopiero sobie o mnie przypomniała jak przyszłam do pokoju bo pora karmienia była

Jak mam coś pilnego do zrobienia to tak właśnie robię:zawstydzona/y:.

reklama
to jest fajne u bliźniaków - że maja towarzystwo :-D:-D
a tak a propo to koleżanka mojej koleżanki urodziła 17 kwietnia swoje pierwsze dziecko a teraz znowu jest w ciąży - i ma bliźnaki !!! :-D:-D:-D

a mi oprocz chlopakow marzy sie jeszcze coreczka:tak:Mezowi z reszta tez:tak: Ale biorac pod uwage, jakie mialam problemy z zajsciem w ciaze, skonczy sie tylko na marzeniach:no::no:

Do góry