reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"zbawienna" moc TV

a mi oprocz chlopakow marzy sie jeszcze coreczka:tak:Mezowi z reszta tez:tak: Ale biorac pod uwage, jakie mialam problemy z zajsciem w ciaze, skonczy sie tylko na marzeniach:no::no:

Głowa do góry jeszcze wszystko przed nami ja tez chcę córeczkę, razem będziemy sie starać tylko daj znać kiedy;-).

reklama
zielono_mi na to pytanie to chyba niema gotowej odpowiedzi ale ja stawiam na 2 góra 3 lata :tak: jak jest więcej to dzieciom trudniej sie dogadać :-D a znowu mniejsza niz dwa latka to mi sie nie usmiecha ale czas pokaze ;-)a z ta dziewczynka to głowa do góry !! może Ci się nawet znowu dwie trafią :-D:-D

ale Wy dziewczyny kochane ejstescie. Na kazdym kroku przekonuje sie, ze zawsze mozna u Was na pocieszenie i dobre slowo liczyc. Ciesze sie, ze tutaj trafilam:tak:
a dwoch dziewczynek to ja nie chce, nie wyobrazam sobie drugiego kompletu blizniakow, chyba dom by rozniesli na czesci pierwsze:-D

ja chciałabym, żeby różnica wieku między Zuzanką a jej rodzeństwem mieściła się w granicach 4-6 lat ....:eek:
w zamian za córeczkę będziesz miała dwie "nowe córki";)

reklama
Do góry