reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zazdrość ludzka😂

M

Mełniunia

Gość
Witam Was Wszystkie🙂 Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i lekarz robił mi usg (16tydz) i tak opowiada i mówi ze będę miała córkę❤️ze ma nosek lekko zadarty💋 po czym podzieliłam się ta informacja z moim facetem i między innymi z jego siostra. Siostrzyczka jego dziś rano mu napisała ze nosek na pewno nie po nim😂 Zaraz okaże się ze wogole nie podobna 😂 Nie rozumiem ile w ludziach jest jadu żeby pisać o nienarodzonym dziecku🥺Pozdrawiam Was💕

Załączniki

• 5727CEB9-84ED-4F99-A6BA-9A321FD08E3A.jpeg
    5727CEB9-84ED-4F99-A6BA-9A321FD08E3A.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 626
reklama
Oczywiście ze lepiej jak po mnie😂 Ale to mniejsza z tym🙂To zazdrość ze ona nie ma corki i po co komentować o dziecku które nie przyszło jeszcze na świat🥺🥺
nie, to nie brzmi jak zazdrość. Po prostu powiedziala bratu co chciała. Wyluzuj laska. A co jest złego w komentowaniu dziecka które się nie urodziło? Co Ty w ogóle za wojnę chcesz tym postem zrobić 😂🤦🏽‍♀️

reklama
Eee tam, każdy ma prawo przeżywać takie docinki na swój sposób 👍🏻 W sensie nie żeby to była dla mnie docinka, ale skoro autorka poczuła się urażona to jej sprawa- miała prawo. A co do noska to może wcale taki zadarty nie będzie. Ja urodziłam się z pięknym nosem, ale z wiekiem poszerzył się dość znacznie :// szczęśliwej ciąży 😊

Do góry