anik.
Mama Krzysia :)
Póki co nadal chodzi spać ok. północy ) więc czekam cierpliwie, aż w końcu mu to przejdzie - bo jedyny sposób na to to przeczekać... raczej chyba nic więcej zrobić się nie da... Ale i tak dzięki za rady ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anik jak zasypianie?
Ty po butli go powinnas klasc do lozeczka i gasic swiatlo a nie pozwalac raczkowac po mieszkaniu.
U nas jak jest kapiel to nie ma juz zabawy i wedrowania, jest butla i do lozeczka, zgaszona lampka lub nie. Odlot od razu a rzadko pogada i zaraz spi.
18 max.
dziewczyy a ja mam problem z drzemkami- moze mi ktos cos doradzic? mlody po kazdej drzemce budzi sie i od razu wstaje- choc jeszcze sie nie wyspal i drze sie jak opetany nawet po pol godziny- nie mam pojecia dlaczego tak ma- mozecie cos poradzic?