meeegy
Aktywna w BB
U mnie dziewczyny sytuacja zaskakujaca. Przestaliśmy się starać jakoś mocno bo nie wychodzilo przez kilka miesięcy. przestałam brać kwas foliowy, stwierdziliśmy damy na wstrzymanie , i za jakiś czas sprobujemy ponownie.. więc jak to bywa ostatni tydzień byliśmy na urlopie a jak to to urlopie alko, fajki itd. Cały tydzień w balecie. Wczoraj jakieś miałam takie intuicyjnie myśli, miałam jeden test wolny mówie zrobię sobie. Patrzę a tam druga blada kreska, biegiem do apteki po kolejne testy. Łącznie zrobiłam 4 na każdym dwie kreski. Fakt bo druga jasna ale dość widoczna. Do okresu jeszcze 5-6 dni. Zamiast się cieszyć jestem przerażona, że w niewiedzy mogłam zaszkodzić dziecku, którego bardzo chciałam.
Czytałam o zasadzie wszystko albo nic, że 14 dni od poczęcia jest jakby chronione bo wiele kobiet nie wiedząc o ciąży robi różne rzeczy. Miało być pięknie , a teraz chyba osiwieje przez to wszystko..
Staram się myśleć pozytywnie, bo przeciez nawet nie przypuszczalam że mogę być w ciąży. Ktoś może się wypowiedzieć w temacie?
Czytałam o zasadzie wszystko albo nic, że 14 dni od poczęcia jest jakby chronione bo wiele kobiet nie wiedząc o ciąży robi różne rzeczy. Miało być pięknie , a teraz chyba osiwieje przez to wszystko..
Staram się myśleć pozytywnie, bo przeciez nawet nie przypuszczalam że mogę być w ciąży. Ktoś może się wypowiedzieć w temacie?