reklama
Aga331989
Zaciekawiona BB
Betę robiłam w zeszły czwartek. Według miesiączki była to połowa 3 tyg . Wstawię zdjęcie będzie bardziej widoczna skala i opisKiedy dokładnie robiłaś tą betę?
Załączniki
maszak
Fanka BB :)
Dlatego najlepiej do lekarza wybrać się ok 7 tyg. Wtedy już wszystki powinno być widoczne. A jeśli nie ma ma plamien ani krwawień to tylko cierpliwość. Kwas foliowy zażywaj i cierpliwie czekaj. Jeśli brak Ci cierpliwości to możesz sprawdzic przyrost bety po 48 lub 72 h. Ale jak napisałas, że na sikancu masz 2 grube krechy to znaczy, że beta rośnie.Mam też lekkie skurcze w dole brzucha takie przypominające jak przed miesiączką . Nie plamię. Czuje się ogólnie dobrze tylko właśnie te częste oddawanie moczu i jestem zmęczona ciągle , mogłabym pół dnia przespać.
Czyli możliwe że bylo o wiele o wiele za wcześnie żeby było cokolwiek widać i na razie nie mam się niepotrzebnie nakręcać. Czytam na różnych forach że pęcherzyk u niektórych widać około 5-6tygodnia. I to mnie trzyma przy nadziei .
Trzymam kciuji
olka11135
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedzi, aż się popłakałam . Za dużo już przeszłam z poprzednią strata ciąży , wpadłam w depresję dlatego tak panikuje .
Ale leczysz ją?
Aga331989
Zaciekawiona BB
Biorę cały zestaw witamin dla kobiet we wczesnej ciąży , bo ostatnio sam kwas foliowy to za mało . DziękujęDlatego najlepiej do lekarza wybrać się ok 7 tyg. Wtedy już wszystki powinno być widoczne. A jeśli nie ma ma plamien ani krwawień to tylko cierpliwość. Kwas foliowy zażywaj i cierpliwie czekaj. Jeśli brak Ci cierpliwości to możesz sprawdzic przyrost bety po 48 lub 72 h. Ale jak napisałas, że na sikancu masz 2 grube krechy to znaczy, że beta rośnie.
Trzymam kciuji
reklama
Aga331989
Zaciekawiona BB
Wyleczyłam , tabletki odstawiłam za zgodą psychiatry. Powiedziałam że chce próbować znów .Ale leczysz ją?
Podziel się: