reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zapoznajmy się

witajcie,to może i Ja się przedstawię (jestem na forum dośc długo,częściej podczytuję niż się udzielam,ale zawsze warto się przedstawić)
córeczkę miałam urodzić w grudniu ale ze względów na zatrucie ciążowe odbyła się indukcja i urodziłam w Listopadzie

Imię:Justyna
Stan cywilny: mężatka od 2007r.
Ilość już posiadanych dzieci: córeczka Emilka
Data porodu: 24.11.2009
Zawód lub wykonywana praca: zawód technik administracji,wykonywana praca do 31.12.2009r recepcjonistka a obecnie zajmuję się córeczką i domem
Gdzie mieszkam: Grodzisk Mazowiecki

reklama
witajcie,to może i Ja się przedstawię (jestem na forum dośc długo,częściej podczytuję niż się udzielam,ale zawsze warto się przedstawić)
córeczkę miałam urodzić w grudniu ale ze względów na zatrucie ciążowe odbyła się indukcja i urodziłam w Listopadzie

Imię:Justyna
Stan cywilny: mężatka od 2007r.
Ilość już posiadanych dzieci: córeczka Emilka
Data porodu: 24.11.2009
Zawód lub wykonywana praca: zawód technik administracji,wykonywana praca do 31.12.2009r recepcjonistka a obecnie zajmuję się córeczką i domem
Gdzie mieszkam: Grodzisk Mazowiecki

witamy i zapraszamy:)

Witam juz sie witam na forum lispoadowek ale tu jeszcze nie
Mam na imie Ania jestem z Tarnowa. w listopadzie urodzilam synka Patryk dokladnie 8 Maly dostal 8 apgar wazyl 3550 i 55 cm.
Mam nadzieje ze mnie zakceputujecie
Pozdrawiam

Dziewczyny pora sie ujawnić :-D

Imię:Iwona
Stan cywilny: mężatka od 2008r.
Ilość już posiadanych dzieci: synek Marcel
Data porodu: 08.11.2009
Zawód lub wykonywana praca: zawód technik ekonomista, obecnie z synciem w domu
Gdzie mieszkam: Rogoźnik, a za niedługo we własnym domku w Raciborzu

Garść wiadomości w skrócie podana :) Dodam tylko ze mały był wyczekanym maluchem z trudnej ciąży problemy byly od pierwszego tyg. wg lekarzy nic nie rosło i chcieli usuwac, nie zgodzilam sie kazalam czekać.... i po dwóch tyg było!!!! serduszko biło fasolka 1.1 cm w koncu ruszyła z kopyta i rosła, do tego od pierwszych dni na zastrzykach i tabsach podtrzymujących, z całej ciąży 6 m-cy leżenia. Z @ termin na 21.11, z usg 11.11 a faktycznie maluch postanowił sie ujawnic 08.11 - co ciekawsze w dzień moich urodzin:szok::-D Mąż twierdzi ze oszczedna jestem i bedzie tylko jedna impreza urodzinowa a 2 solenizantów :-p Mały dostał 8/9/10 punktów. Był owiniety 1 raz pepowina ale nic sie nie stało :) piekna czarna czuprynka :) ulubieniec personelu i najwiekszy na oddziale 3700 i 56 cm tiaaa krzykacz i głodomorek tez najwiekszy :DDDD wszystkich na równe nogi stawiał :)
Dziekuje za uwage mam nadzieje ze nie zasnęłyście :rofl2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pora sie ujawnić :-D

Imię:Iwona
Stan cywilny: mężatka od 2008r.
Ilość już posiadanych dzieci: synek Marcel
Data porodu: 08.11.2009
Zawód lub wykonywana praca: zawód technik ekonomista, obecnie z synciem w domu
Gdzie mieszkam: Rogoźnik, a za niedługo we własnym domku w Raciborzu

Garść wiadomości w skrócie podana :) Dodam tylko ze mały był wyczekanym maluchem z trudnej ciąży problemy byly od pierwszego tyg. wg lekarzy nic nie rosło i chcieli usuwac, nie zgodzilam sie kazalam czekać.... i po dwóch tyg było!!!! serduszko biło fasolka 1.1 cm w koncu ruszyła z kopyta i rosła, do tego od pierwszych dni na zastrzykach i tabsach podtrzymujących, z całej ciąży 6 m-cy leżenia. Z @ termin na 21.11, z usg 11.11 a faktycznie maluch postanowił sie ujawnic 08.11 - co ciekawsze w dzień moich urodzin:szok::-D Mąż twierdzi ze oszczedna jestem i bedzie tylko jedna impreza urodzinowa a 2 solenizantów :-p Mały dostał 8/9/10 punktów. Był owiniety 1 raz pepowina ale nic sie nie stało :) piekna czarna czuprynka :) ulubieniec personelu i najwiekszy na oddziale 3700 i 56 cm tiaaa krzykacz i głodomorek tez najwiekszy :DDDD wszystkich na równe nogi stawiał :)
Dziekuje za uwage mam nadzieje ze nie zasnęłyście :rofl2:
Witamy :D

Mama i Marcel wiem ze może to nie tutaj powinnam napisać ale łezka w oku mi się zakaręciła ;D zastanawiam się ile jest ciąż usuniętych za szybko...Tobie kazali usuwać a Ty zwlekałaś dwa tygodnie i udało się!!! Bardzo się cieszę!

reklama
Mama i Marcel wiem ze może to nie tutaj powinnam napisać ale łezka w oku mi się zakaręciła ;D zastanawiam się ile jest ciąż usuniętych za szybko...Tobie kazali usuwać a Ty zwlekałaś dwa tygodnie i udało się!!! Bardzo się cieszę!

Ja też się CIESZEEEEEEEEEEEE :-D:-D:-D:-D:-D
Intuicja kazała czekać..... ze on tam jest jest i sie ma dobrze :) od poczatku wiedzialam ze to ON i od poczatku miał być Marcel.

Do góry