reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zapoznajmy się

reklama
Witam, mam na imię Ola.
Ja także byłam "przeznaczona" na październik :) ( 28.10.). Ksaweremu było jednak bardzo dobrze u mamusi w brzuszku i urodził się - oczywiście wywołany - 6.11.
Początki były naturalne, ale "Mały" był tak uparty, że niestety trzeba było Mu pomóc. Ważył 4 kg i mierzył 57 cm :). Pięknie nam rośnie i jest rozkosznym dzieciaczkiem.
Pozdrawiam wszystkie październikowe i listopadowe mamy.

Witam, mam na imię Ola.
Ja także byłam "przeznaczona" na październik :) ( 28.10.). Ksaweremu było jednak bardzo dobrze u mamusi w brzuszku i urodził się - oczywiście wywołany - 6.11.
Początki były naturalne, ale "Mały" był tak uparty, że niestety trzeba było Mu pomóc. Ważył 4 kg i mierzył 57 cm :). Pięknie nam rośnie i jest rozkosznym dzieciaczkiem.
Pozdrawiam wszystkie październikowe i listopadowe mamy.
Witamy witamy :tak::happy:
No i zapraszamy na forum do dyskusji :tak:

Oj, ale jestem niekulturalna.. Siedzę na forum już ponad miesiąc a jeszcze się nie przedstawiłam :)

O mnie:
stan cywilny: mężatka od 17.01.2009

Moja córeczka Alicja, miała urodzić się 19.11, ale pojawiła się dopiero po indukcji 28.11. Mierzyła 54 cm, ważyła 3780 :)

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Witam, nazywam się Ania i jestem mamą Kornelka który urodził się 11.11.2009 :) Mam 27 lat i jest to moje pierwsze dzieciątko. Mój synek przychodził na świat ponad 12 godz ale urodził się zdrowiutki i śliczniutki, ważył 3,380 i mierzył 54cm. Pozdrawiam wszystkie mamy!

witamy witamy i zapraszamy:-)

trochę późno,ale chciałam się przywitać
mam na imię Basia,mam 21lat
nasza Zosia urodziła się 3.11.2009 (termin na 6.11.2009)
ważyła 3140g i mierzyła 56cm
jest to nasze pierwsze dziecko
jestem mężatką od sierpnia 2009r.
mieszkam w Zielonej Górze

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Zaczęłam od innych tematów, ale na przywitanie się nigdy nie jest za późno.
Mam na imię Basia. 14 listopada 2009 urodziłam synka Bartusia. Ważył 4290 g i mierzył 56 cm. Bartuś ma też starszą siostrę Amelkę, która w lipcu skończy 5 lat. Mieszkam w Trójmieście.
Pozdrawiam

Do góry