reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się

witam daawno tu nie byłam ostatno to zaraz jak sie moje dziecie urodziło.....-zmieniłam login -bo pozapominałam haseł i zmieniłam maile mój stary login to Mamusia88 ale fajnie was czytac po takim czasie....
ide sie rozgościc

reklama
Witaj Mamusia ja Ciebie pamiętam bo wysyłałaś do mnie sms-ka po porodzie:tak: i tak nawet czasem
myślałam co tam u Was. Widzę, że kolejne Szczęście w drodze :happy2: ogromne gratulacje

Hej Mamusia pewnie że Cię pamiętam! Zastanawiałam się często co tam u Was słychać. Tak nagle zniknęłaś.
Gratuluje kolejnego maluszka!!

Hej Wszystkim mamom! Jestem Asia. Znalazłam wasze forum i bardzo mi się spodobało więc zalogowałam sie i witam z wsyztskimi. Jestem mama Jadzi, urodzona 28.10.2009 waga 2500kg wzrost 50 cm, punktów 10. Mam 25 lat jestem mężatką z Wrocławia.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Wszystkim mamom! Jestem Asia. Znalazłam wasze forum i bardzo mi się spodobało więc zalogowałam sie i witam z wsyztskimi. Jestem mama Jadzi, urodzona 28.20.2009 waga 2500kg wzrost 50 cm, punktów 10. Mam 25 lat jestem mężatką z Wrocławia.
hej hej witamy a swoją drogą całkiem ciekawa data urodzenia 28.20.2010 hahahha:p żartuje:))))

Do góry