a może ten palec nie był jej i nawet nie wiedziała że jest na nim sperma? A potem może się martwić, bo to nie jest proste jak budowa cepa. Mimo że mamy biologie, ginekologów w Pl to zareczam że mnóstwo młodych ludzi ma braki w edukacji i np. nie wie, że przy stosunku przerywanym można zajść w ciążę! To nie powód żeby się wyśmiewać, tylko dążyć do rzetelnej edukacji seksualnej a nie pogadanek z katechetką, czy studiowania "życia seksualnego wg Jana Pawła II"!
Co do papieru i serwetki to już twoja sprawa. Pisałam już że to mogą być sytuację przypadkowe i losowe, np. jest ciemno, a nie nagminne. I tak, jeśli jest jedną serwetka towole użyć tej samej niż chodzić brudna czy używać ręki, na której może być dużo więcej bakterii. A potem się pocalujemy! Możecie mnie juz kamienować
Co do mycia rąk to już mnie po prostu zaciekawila twoja odpowiedź. Co innego łazić cały dzień bez mycia rąk, a co innego mieć kontakt ze spermą a potem z narządami kobiety, to nawet nie muszą być dwa wytryski faceta przeciez.musicie o tym przecież wiedzieć.
Co do niechcianych ciąż to chodziło mi o to żeby nie wyśmiewać głupich pytań, bo niewiedza może prowadzić do niechcianych ciąż. A człowiek raz wyśmiany już nie zapyta. Skąd wiecie czy dana osoba ma dostęp do rzetelnej wiedzy i ginekologa? Serio, świat nie jest taki różowy.
Piszesz że wystarczy użyć internetu...to przecież właśnie to zrobiła! Pisała że czytała o tym w internecie, ale nie znalazła satysfakcjonujących informacji. Wiec, naiwna, spytała tu, nie podejrzewać że mean girls totalnie ją wyśmieją, poniżą i obliczą jej IQ na podstawie innych wpisów...