reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasiu, przepiękny chłopczyk :)) niech rośnie zdrowy i szczęśliwy!

Kaiina, mój biust urósł,ale nic się nie pojawia. Smaruję zwykłym balsamem;)

Bernadetta, dopisz mnie do kalendarza na 22.03 usg genetyczne, a 20.04 wizyta u gin prowadzącej ;)

Wczoraj padlam na twarz, bo po wizycie na cały dzień pojechalismy do moich rodzicow i było sporo pozytywnych emocji :)

reklama
KasiaMakaronik, gratuluję Ci synka. W końcu się doczekałaś. Pamiętam Cie z czasów jak razem się starałyśmy. I pamiętam też Twoją strate. Ale dziś to już nie istotne. Dziś jest Wielkie Małe Szczęście !! Pozdrawiam!

Anika kochana super ze u twojego maluszka wszystko dobrze :) Kasia piękny synek ❤❤ kochane moje a ja tak dziwnie się czuje. Taka piękna pogoda a ja od rana z bólem głowy :( w dodatku odrzucilo mnie od mojej ulubionej kawy ;) brakuje mi jej :) ja już jutro wizyta,stresik jest ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze; )

Hej dziewczeta moje kochane
przepraszam ze sie nie odzywalam ale musialam ochłonac od wszystkiego
jestem obecnie na tabl anty- zalecenie doktora W
Co u Was?
wiecie cos jak sytuacja z lekami bo doszły mnie głosy ze mieli wycofac?

kwiatuszekq20 - no nareszcie się odezwałaś :) Czyli beta i prg spadły? I będziesz do crio podchodzić? Wiesz kiedy?
O lekach nic nie słyszałam. Jak to wycofać? Czy wycofać refundację na nie?

bernadetta - zapisz mnie proszę na 16.03 na wizytę u genetyka w celu omówienia testu pappa. Niestety wyszła mi grupa zwiększonego ryzyka za trisomie 21. Ale nie martwię się na zapas, to tylko statystyki ;)

reklama
Do góry