reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Witam kobietki, r
dawno mnie tu nie było i widzę, że dużo dobrych wiadomości- gratuluję wszystkim którym się udało. Część z Was mnie pewnie pamięta, bo podobnie jak wy walczyłam o swoje szczęście- dzidziusia. No i się doczekałam 31 maja urodziłam ślicznego i zdrowego synka Maksymiliana. Poród poszedł mi błyskawicznie, gdyż nie miałam żadnych skurczy tylko od razu bóle parte. Cała akcja trwała jakąś godzinę- łącznie z pół godzinnym dojazdem do szpitala. O 12:09 zabrali mnie od razu na porodówkę, w ciuchach bez żadnych formalności, a o 12:25 moje maleństwo leżało mi na piersi. Teraz jesteśmy już w domku i czujemy się dobrze. Część z Was może się zastanawiać, po co ja to piszę- a właśnie po to, że jeżeli któraś z Was myśli o tym żeby się poddać, to nie róbcie tego, bo warto walczyć do końca, warto znieść każdy ból i każde rozczarowanie, bo zostanie to wynagrodzone, gdy po raz pierwszy usłyszycie płacz swojego dziecka i po raz pierwszy przytulicie je do piersi.
Jeszcze raz gratuluję tym co się udało i życzę wiele sił i cierpliwości pozostającym w walce o swój Mały Wielki Cud.
Pozdrawiam Was kochane.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1402238729.035240.jpg
Kasik jak w twoich stytystykach wyglądam ? 7 dpt , jutro idę zrobic do innego labo zeby w środę dla dr miec z tego samego labo dla porównania dla siebie , bo dzisiaj robiłam specjalnie dla mojego M w szpitalnym labo
@mika gratulacje , warto czekać dla takich chwil !!!!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402238729.035240.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402238729.035240.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 49
Do góry