reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ewelina to może zrób dla pewności bete bo skoro nawet lekarz zwątpił to może coś jest na rzeczy :confused:

Agaawa skoro będziesz miała coś na wyciszanie to chyba oznacza, że będziesz brała antyki ale pewna nie jestem :sorry2:

Fasolkowa kciukasy za wysoką betę :tak::-)

może i racja też sobie tak pomyslalam ale robienie bety jest stresujące , i az sie boje bo pewnie wynik i tak bedzie jak zawsze . ale moze jutro sie pokusze . :confused:

reklama
fasolkowa przykro mi :-( ...

Dziewczyny ja już po wizycie, jak to u mnie różowo być nie może i muszę mieć się czym martwić :baffled: Dzidziuś jest, ma ponad 5mm i bije serduszko :-) - oczywiście na jego widok i dzwięk się poryczałam :happy2: Niestety nie wiadomo dlaczego pęcherzyk ciążowy rośnie zbyt wolno - powinien ok. 1mm dziennie a u mnie jest ledwo 0,5mm dziennie :dry: Lekarz powiedział że oczywiście może to oznaczać jakąś nieprawidłowość ale równie dobrze może nadgonić i będzie wszytko ok. Tak więc nie mam spokoju i chyba nigdy nie przestanę się martwić :-(- pozostaje czekać ... Oczywiście do wizyty za 4 tygodnie nie wytrzymam i pewnie za 1-2 pójdę do mojej wcześniejszej ginekolog żeby sprawdzić czy wszytko ok.

Fasolkowa bardzo mi przykro :-:)-(
Montana za jutrzejszą wizytę zaciśnięte kciuki.
Ja na wizytę idę w poniedziałek popołudniu. Dr N obiecał,że rozpisze mi wtedy leki do stymulacji, bo właśnie w pon biorę ostatnią tabl anty, i w weekend majowy wypadnie mi początek cyklu. No jak dobrze pójdzie to w okolicy 20 maja będzie transfer.
szczerze to już nie umiem się doczekać, a z drugiej strony mam obawy jak to będzie.

Ostatnia edycja:
Infinity, oby maluszek nadgonił i rozwijał się prawidłowo. Ja na twoim miejscu też bym poszła wcześniej do swojego gin, bo nie wytrzymałabym tyle czasu. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Niech leniuszek w brzuszku rośnie, żeby mamusia wreszcie mogła się cieszyć nudną ciążą:-)

reklama
Fasolkowa trzymaj sie !!!! Pamiętaj ze czeka na ciebie wyjątkowy gość - mrozaczek :)
Infinity mam nadzieje ze w brUszku masz leniuszka!!!! Wiec trzymam kciukaski:) a na widok , dźwięk serduszka to pewnie wszystkie będziemy ryczeć :)

Do góry