reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

No tak.
Ja też nie pomyślałam w gabinecie żeby o to poprosić.
No ale muszę go wziąć dziś, więc już nic innego nie wymyśle.

reklama
Anuszka, ja myślę, że powinnaś zadzwonic do kliniki i zapytać. Nie chciałabym skłamac, ale wydaje mi się, że ja dwa lata temu tez dostałam pregnyl i mówili że moge podskórnie. jak sie poszuka w necie, to niektórzy pisza, że mozna. Ale myślę, że powinnas zapytać w klinice by sobie problemu nie narobić.

Danii
Dzięki
Ale ciekawe czy panie na recepcji będą wiedziały,albo czy mnie połączą z zabiegowym, bo już pani dr nie ma :’(
Ciekawe czemu pani dr mi nie powiedziała że tak można tylko dała skierowanie na domięsniowo.

Kiedyś przed którąś IUI miałam przepisany Choragon i lekarz kazał domięśniowo, wtedy podała mi go kuzynka, niestety teraz już św. pamięci :-( dlatego teraz jak mi znowu przepisał Choragon to powiedziałam, że nie chcę bo chcę coś podskórnego i okazało się, że to też można podskórnie. Kiedyś jakaś pielęgniarka mi mówiła, że domięśniowo działa szybciej a podskórnie wolniej ale to chyba nie ma znaczenia. Może tak jest z każdym tego typu lekiem? :confused:

Kasik 36 Dzięki , to było moje pierwsze podejście , ale boje się i te mrożaczki nie wystarczą to wszystko nie jest takie łatwe :no:
Tyle stresu i niepewności . A teraz straszny zawód .
Mam nadzieję że w końcu nam się uda , kiedyś musi ;-)

reklama
Do góry