reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Cześć wszystkim od tego myślenia głowa mi pęka wczoraj prawie cały dzień siedziałam przed kompem i szukałam przypadków podobnych do mojego,już sama nie wiem podejrzewam ,że los mnie znowu doświadczy i jest to pozamaciczna.
odebrałam wynik 167,600mIU/ml
chyba teraz już czekam do poniedziałku bo już się gubię z tym wszystkim:baffled:

KasiaMakaronik ja też zgłupiałam ale moim zdaniem wynik jest bardzo dobry, może rzeczywiście małego leniuszka masz w brzuszku :tak::-) Gdybyś w ogóle nie robiła weryfikacji i pierwszą betę zrobiłabyś 14 dpt to nic byś nie wiedziała, że wcześniej było coś nie tak. Dla przypomnienia innym dziewczynom podam Twoje wyniki. Może któraś coś mądrego wymyśli?
KasiaMakaronik (5 dniowy zarodek): · 5 dpt:
· beta =14,190 J
· estradiol=1014,00
· progesteron=12,58
· 8 dpt:
· beta=61,810 J
· estradiol=1686,00
· progesteron=47,13
· 12 dpt:
· beta=64,52
· estradiol=1453,00
· progesteron >60
· 14 dpt:
· beta: 88,320
· 16 dpt:
· beta: 167,60

KasiaMakaronik nie odpuszczaj, zobacz jak ta Twoja beta rośnie moze nie są to tysiace ale nie zawsze tak musi być, wiem ze to co przechodzisz jest trudne ale dopuki ona nie przestanie rosnąć lub nie spadnie to twoje dzieciatko zyje wiec walcz kochana dalej, bierz leki i spróbuj w poniedziałek usg powinien być pecherzyk jesli jest w macicy to go zobaczą, więc ja Cię proszę nie odpuszczaj. Jesli nawet ta ciaża nie będzie ciażą wartościową to będziesz wiedziała że ty zrobiłaś wszystko aby ją utrzymać.

KasiaMakaronik, Przeszukiwałam internet wzdłuż i wszerz żeby znaleźć coś na temat przyrostu bety...
Tak jak kasik napisała, teraz jest książkowo. Współczuję kochana osiwieć można :(
Obyś w poniedziałek na USG zobaczyła leniwego kropka tam gdzie powinien być i żeby wszystko było dobrze :tak:

MARZEC:
07.03.2014 anuszka: drugie podglądanko
08.03.2014 ema51 criotransfer - będzie piękny prezencik na dzień kobiet
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
10.03.2014 AniaM81 wizyta usg
10.03.2014 KasiaMakaronik wizyta - USG leniuszka
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole

kasia makaronik oj masz leniuszka w brzuszku jak nic !!!!!!! 3mam nadal kciuki

ewelina br. pierwszy wynik zapewne był zafałszowany pregnylem, ovitrelem czy co tam brałaś, ale ten niestety niższy może oznaczać że nic z tego, ale nie koniecznie, no chyba ze masz leniuszka który późno się zainplantował

reklama
Do góry