reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny gdzieś na forum widziałam taki fajny opis jak implantują się blastusie dzień po dniu nie mogę tego odnaleźć byłabym wdzięczna

reklama
Melduje że u mnie wszystko ok, pan dr. powiedział że blastus bardzo ładnie się odmrozil i wygląda jak świeżak :-D i mam już się nie wymigiwac i zachodzić w tą ciążę :-)
Co do jedzenia w gdyni polecam pierogarnie na skwarze, tą która ma ogródek i się po s chodach na piętro wchodzi, niestety nazwy nie pamietam ale jest w miarę tanio i mi bardzo smakuje :tak: no i pizza hut jest koło gamety alb wiem że to nie każdy lubi :-p

Ok,uciekam bo mnie zmulilo tym razem po relanium, dziewczyny, kciuki za jutro :tak:

Ostatnia edycja:
Melduje że u mnie wszystko ok, pan dr. powiedział że blastus bardzo ładnie się odmrozil i wygląda jak świeżak :-D i mam już się nie wymigiwac i zachodzić w tą ciążę :-)
Co do jedzenia w gdyni polecam pierogarnie na skwarze, tą która ma ogródek i się po s chodach na piętro wchodzi, niestety nazwy nie pamietam ale jest w miarę tanio i mi bardzo smakuje :tak: no i pizza hut jest koło gamety alb wiem że to nie każdy lubi :-p

Ok,uciekam bo mnie zmulilo tym razem po relanium, dziewczyny, kciuki za jutro :tak:

Gratuluję i super, że wszystko się udało. Teraz czekamy na wysokie wyniki bety:)

hej wszystkim:)
kilka dni nie wchodziłam na forum, bo ogólnie cichaczem was podczytuję cały czas i teraz cztyam i czytam i nadgonić nie mogę:)
miałam zastój ogromny, ale w końcu @ przyszłas i jestem już w cyklu, w którym będzie transfer:)
zaczęłam właśnie przyjmować estrofem i tutaj zrobiłam to czego już miałam nie robić - przeczytałam ulotkę... i lekki szok - lek stosowany w hormonalnej terapii zastępczej przy menopauzie... :szok: ale co tam jak trzeba to trzeba:) teraz 3 x 1 tabl doustnie jak @ sobie pójdzie to dowcipnie... i już 3 marca badania hormonów i wizyta:) mam nadzieję że ustalimy już datę transferu...
i tu pytanie do koleżanek po crio... jeśli mam zarodki 5 dniowe to transfer 5 dnia po owulacji??
wychodzi na to że kilka wizyt z podglądaniem będzie mnie czekać...czy też może dostawałyście zastrzyk na wywołannie owulki jakoś??
Boże już bym chciała od razu najlepiej...a urlopik mam do 9 marca wiec miło byłoby zdążyć się wyrobić, ale to będzie dopiero 18 dc więc nie wiem jak to będzie...
pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie:)

Ema51, jak bierzesz estrofen to masz na cyklu sztucznym.Wiec nie bedzie podgladanek. Po porstu około połowy cyklu przyjdziesz, jak endo bedzie ok to od next dnia bierzesz progesteron a 5 dnia ( bo blastka) transfer. Ja tam miałam przynajmniej Crio.

Dziewczyny, czy miałyscie plamienia a nawet krwawienia przy braniu antyków. Ja juz biore 2-gie opakowanie i właściwie od prawie samego poczatku mam te plamienia brunatne. Dzis rano poleciała nawet struga krwi. Zadzwoniłam do invicty i poprosiłam o konsultacje. Zadzwoniła p. doktor i powiedziała ze przy niskiej rezerwie ( a mam 0,75 ) to takie plamienia sie zdarzają bo jest niski poziom hormonów. Antyki mam brac dalej wedle przykazania ;-) Co o tym sądzicie ?

reklama
kotuska

ja przy antykach mialam @ 13 dni i to nie plamienie tylko normalna @ . od 14 DC jak dolozylam gonapeptyl to się skonczylo a tez bylam przerażona ze tyle krwawie. doktor mówi la ze to się zdarza i jest to normalne a moje amh wynosi ponad 8.

trzy mam za wszystkie kciuki.

ja podchodzilam w salve w lodzi .

Do góry