reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ja w zasadzie też nic nie czuję póki co:) chodzę normalnie do pracy, więc tak o tym nie myślę, dopiero w domu mnie bierze;) ale to chyba normalne; ) nie wiem, czy lepiej coś czuć, czy nic??? Jak do tej pory to przeważnie ok 5 dpt coś tam pobolewalo podobnie jak przy @ ,później ustawalo. A masz jakieś mrozaczki?

reklama
DW87 dopiero w piatek mam dzwonić do kliniki i dowiem się czy będą mrozaczki. Ja tez chodzę do pracy. Chyba zwariowałabym od siedzenia w domu :-) A które to Twoje podejście?

Genna to mnie uspokoilas:) oby tak było, bo ostatnio w gamecie słyszałam jak dr W . mówił do pań z rejestracji że do czerwca mają komplet pacjentów. Nie wiem, czy tyczy się to nowych pacjentów, czy wszystkich? No ale mam nadzieję, że drugie podejście nie będzie potrzebne. ..

o matko oby tak nie było :baffled: no ale za tydzień się przekonam bo umówiłam się na wizytę

To był moj 4 transfer (3 ze świeżych i 1crio). Ale na MZ pierwsze podejście i miałam transfer 1 świeżego blastusia. Raz myślę, że już teraz się uda a raz że chyba nie mam tyle szczęścia? :( no bo już zrobiłam co mogłam. Teraz wszystko w rękach Boga.

DW87 Musi się w końcu udać. Na pewno program MZ będzie dla Ciebie szczęśliwy :-) DW87 czy dobrze pamietam, ze pisałaś o 8 zarodeczkach??? Jak to możliwe? W MZ można przecież zapłodnić tylko 6?

Smerfeta spokojnie ty nie musisz czekać do czerwca :) ale osoby ktore bedą pod godziny pierwszy raz albo zmieniły realizatora i spadły na koniec kolejki :) no ja mam nadzieje ze jak przyjadą na wizytę w marcu to zacznę juz cos, bo to czekanie jest najgorsze
Dziewczynki przypominam o przeslanie na PRIV info do tabelki z pierwszej strony :) trzeba ja troszkę uaktualnic, i niech sie zapełnia pozytywnymi wiadomościami :)

Genna oby tak było bo już też miałaś okazję przekonać się, że dr raz mówi tak, raz inaczej. Niestety to nie jego pierwszy raz, zmienia zdanie i koniec, możesz się kłócić, ale nie warto bo potrafi powiedzieć, że możesz zmienić realizatora

majkaaaa przy 3 ivf zapładniają wszystkie komórki (wlicza się też te robione prywatnie)

No zobaczymy, co powie w marcu bo jak znowu pojadę na marne to sie wściekły i nie powie mi ze me zmienić realizatora. Do 3 razy sztuka zobaczymy czy mnie zdenerwuje :)
No ale przed wizyta jadę na narty na caaaaale 2 tygodnie więc troszkę zrelaksuje sie i moze nie będę myślała :) będę tez juz na antykach więc moze uda mi sie juz w marcu gonapeptyl zapodac i w kwietniu zaczelabym stymulacje :) ale to moje gdybanie :)

reklama
Do góry