reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kobietki u mnie tez szaro buro i ponuro, jak na razie nie pada, ale wczoraj od rana do wieczora padało. Wczoraj również weszłam sobie na kamerkę on line w mielnie patrzę i co widzę??? piękne słoneczko, mnóstwo ludzi na plaży a u nas w kurtkach i bluzach wczoraj chodzili:) Składam zażalenie :-D ja też chce słoneczko ;)

reklama
Infinity brzusio jak marzenie :-)

Ja też przecież z północy, z tym, że znad Zalewu Wiślanego i u nas też gorąco. W południe wyjeżdżamy a teraz muszę jeszcze jechać na progesteron i po zaopatrzenie do kwiaciarni bo dzisiaj Krzysztofa a jutro Anny.

Kasik, napisz jaki będziesz miała wynik progesteronu. Ja biorę extra sobie lutke pod język i jestem ciekawa jak to wyjdzie w wyniku. Tez zaraz jadę oddać "niehonorowo" krew ;-)

KasiaMakaronik tez robisz dziś progesteron ?

Witam,za wszystkie trzymam kciuki i życzę powodzenia:-) czytam Was codziennie ale nie piszę bo narazie za bardzo nie mam o czym...została mi jeszcze jedna próba z programu ale nie wiem jeszcze kiedy zdecyduje się podejść planowałam listopad ale zobaczymy...narazie jestem na. urlopie,od wtorku odpoczywam we Władyslawowie pogoda super,codziennie plaża właśnie zaraz się wybieramy:-) tu zostajemy do wtorku a później od razu stąd jedziemy na Mazury :-) więc narazie odpoczywam:-)

Kotuska ty byłaś na sztucznym cyklunprzygotowywana do crio ? Cos mi sie wydaje ze tak , wiec progesteron wyjdzie ci bardzo niski mimo brania duZych dawek PR , ale juz za pare dni sam wzrośnie :) ja przy crio na sztucznym miałam w 3 dniu PR 6

Genna, tak na sztucznym byłam. W poprzednich próbach miałam PGR w granicy 12-15. Teraz sama sobie dołożyłam od transferu extra 3x2 lutki pod język ( a od lekarza mam 3x4 dowciapnie) Liczę, że będzie w granicach 20 ! hahaha póki co pełen optymizm ;-)

reklama
A ty przebiegła bestia jestes :) ja brałam 3x2 lutki 100 i 3x1 dupka i wyszło mi 6 a jak juz obcy sie zakopał to cos ok 15 przy takich dawkach jak napisałam przy sztucznym cyklu

Do góry