reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta
ja mam AMH 1.9
ja nie wiem co ona miała na myśli i po co chciała robić jeszcze raz
ważne że wyrzuciła to do kosza :-D
nie spytałam o refundację
oj ja głupia
może właśnie po to chciała to AMH znowu bo powiedziała jak się zmniejszyło to mnie zdyskwalifikują
a mogą?bez sensu! chyba nie mog mnie wyrzucić z programu!
ale 11 mam wizytę więc może wtedy zapytam :p albo już w aptece się dowiem
nie no będę pytać przecież mieć a nie mieć to różnica wielka
no i nie wiem czemu ona tak się uparła o te antyki po raz drugi no
wyciszyć i wyciszyć
a dziś 2dc i mogłabym zacząć już coś brać

Smerfeta
godzina zero zaraz wybije
:-D
czekamy na wiesci
masz ty może znajomych w wawie?parę z małym synkiem ?

wiecie co ja też chciałabym się z wami kiedyś spotkać
będę w lipcu nad morzem i na mazurach i na podlasiu !
:-D

a i dostałam dziś do przeczytania i podpisania nowa umowę tzn jakiś aneks ale nie miałam kiedy go przeczytać
zobaczę o co w tym chodzi
drka mówiła że niby jakieś zmiany od 1 lipca i niby dlatego ale może chodzi o refundację właśnie
nie rozumiem nic z tego
któraś z was dostała coś takiego?
jak będzie coś niekorzystnego to nie podpisuję
chyba mam prawo
chyba że to jakieś ich wewnętrzne sprawy

Witam Was wszystkie kochane .
Anuszka powodzenia w dalszej walce :tak:
Genna mocno Wam kibicuję , kciukasy
Aniu gratulację dwóch synków super.
Wyobraźcie sobie że dzisiaj z kliniki nie było nadal odzewu więc kolejny raz zadzwoniłam i znowu Pani stwierdziła że nic nie wie żadnej informacji nikt jej nie zostawił , no i że mogłam sobie odebrać zaświadczenie z pokoju nr 20to bym wiedziała ile mam komórek , żeby jeszcze w ogóle ktoś mnie wcześniej o tym poinformował , powiedziała że mam czekać na tel. no i dostałam furii myślałam że pogryzę telefon , zażądałam żeby połączyła mnie z Panią z rejestracji przy gabinetach profesora, ona obiecała że oddzwoni, a wiedziałam że jest dzisiaj od rana w pracy , ona mi na to że nie mam takiej możliwości a po chwili że spróbuje włączyła mi melodyjkę po czym po kilku minutach odpowiedziała że ta Pani jest nieosiągalna . Dziewczyny aż trzęsły mi się ręcę zaczęłam krzyczeć do tel że robią ze mnie drugi dzień debilkę że przyjadę na skargę i wtedy usłyszałam że może mnie umówić na telefon z labo. Ja nie miałam siły rozmawiać i się rozłączyłam. Po dosłownie 5 min zadzwoniło do mnie labo z zapytaniem o co chodzi i w ciągu dosłownie kilku sekund otrzymałam wiadomość że nie posiadam żadnych komórek jajowych w ich labo :no: A pani grzecznie mnie przeprosiła za całe zamieszanie :szok:, ponoć nie nadawały się do zamrożenia tylko dlaczego nikt mnie o tym nie poinformował, tylko wręczyli zlecenie do wpłacenia kasy, ręce mi po prostu opadły ....................

Ostatnia edycja:
Heiza co ty mówisz ? Jak to, najpierw mówiące masz cos do mrozenia, każą zapłacić a teraz sie okazuje ze nic nie ma???? Ja bym poszła na rozmowę z dyrektorem kliniki bo to jakaś paranoja!!!! Mam wrazenie ze chyba zapomnieli zamrozic ich i tak sie tłumaczą tym faktem . Musisz zarządac jakiegoś embriologicznego raportu, oświadczenia o stanie komorek.

Heiza, no w głowie się nie mieści :( brak słów. Kochana żądaj zwrotu pieniędzy co oni sobie myślą z ludzi debili robią. No k****!

reklama
Heiza co ty mówisz ? Jak to, najpierw mówiące masz cos do mrozenia, każą zapłacić a teraz sie okazuje ze nic nie ma???? Ja bym poszła na rozmowę z dyrektorem kliniki bo to jakaś paranoja!!!! Mam wrazenie ze chyba zapomnieli zamrozic ich i tak sie tłumaczą tym faktem . Musisz zarządac jakiegoś embriologicznego raportu, oświadczenia o stanie komorek.

Do góry