reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Kamciu mnie też bardziej podoba się jasne łóżeczko- ale ja też jestem z tych co lubią białe mebelki :) aczkolwiek to drugie ma szuflade- co jest dużym plusem :) wózek superaśny- a no i ładny kolorek taka latte machiato :)

Die uwielbiam "latte". W ogóle uwielbiam wszystko w odcieniach brązu, złota, beżu, kawa z mlekiem... jakbyś była dobrym sprzedawcą to wszystko byś mi wcisnęła ;p

reklama
Paulinek ale czadowa ta pościel!!! Nie dziwie sie ze skusilas sie na nia :) ja akurat baldachomu nie kupuje ale ten jest uroczy więc jesli Ci sie podoba to kupuj!;)

Joanna153 no cudna bluza :) mały zasłużył na nia :)

Kamcia wózek bardzo ładny:) taki stonowany kolor ;) co do lozeczka to mi sie bardziej podoba jasne :) długo nie chciałam jasnego ale wkoncu sie zakochalam w jasnych lozeczkach i innych nie chce ;)

Pieknaszyszunia to teraz zaszalejesz z chlopiecyku zakupami ;)

Die ja uwielbiam karmelowe latte machiato ze starbucksa :p uzależniona no i pierniczkowa kawę na święta :p (ale wiem wiem mowilyscie o kolorze a nie o kawie) haha za tydzien kupię sobie taka kawusie po wizycie u lekarza :p

U mnie beże, brązy i kremy były po pierwszym-generalnym remoncie, ale po kilku latach w tych kolorach myślałam, ze się zrzy.am. Teraz są kolorki i jest od razu lepiej.

u mnie w zasadzie salon utrzymany w takiej tonacji jest tylko- reszta pomieszczeń ma inne kolory ale wszytkie na bazie bieli (syp. morsko biala, pokoj młodej wrzosowo bialy, lazienka bialo szara, kuchnia biala)
a salonie za to mam największe pole do popisu jeśli chodzi o dodtaki bo taka kremowa tonacja daje naprawdę dobry podkład do wsyztkich innych kolorwo- także były już u na s dodatki w kolorze bladego brudnego rózu- w okolicach wielkanocy np., czerwieni i złota w okolicach św. bozego narodzenia, soczystej zieleni kiedy nadchodzila wiosna...teraz mam ochote na majtkowy błękit i szarości :) także ja sobie cenie takie nudne zestawienia kolorystyczne wlasnie dlatego ze zwykłymi dodatkami typu- pokrowce na poduchy,świecie ramki, wazoniki serwety można całkowicie zmienić wnętrze- czego już np. w sypialni nie zrobie bo ma ona okreslona kolorystykę.

taki out off topic:p

Kamcia wydaje mi się, że to zalezy od tego jakie masz łóżeczko - widziałam w 2-óch rozmiarach... ale pewna nie jestem...
A ja właśnie kupiłam tapicerkę do maxi cosi cabrio fix NOWY pokrowiec DO FOTELIKA maxi cosi cabrio FIX (3443701503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Fajne wydają mi się też pokrowce na nóżki, tym bardziej, że nasze dzieci jesienne będą osłonka na nóżki, pokrowiec do fotelika 0-13 kolor (3428618818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co o tym myślicie?

reklama
Do góry