reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Tosienka ja używam teraz Nivea dla Oliwii i mogę polecić z czystym sercem. Natomiast jak była niemowlakiem niestety alergia i tylko używała Emolium. Super kosmetyki,a le niestety drogie.
Teraz raczej tez kupię Nivea, bo o J&J różne opinie słyszałam.

Dziewczyny śliczne zakupy. Ja jeszcze się nie zastanawiałam nad kosmetykami, ale w przyszłym tyg. wybieram się z koleżanką na zakupowy szał to może już większość rzeczy będę mieć :-)

blue-monkey-spiwor-chlopiecy-niebieski-rozmiar-68-m-iext8060896.jpgCześć Dziewuszki! widze zakupy pełną parą . Mi się dzisiaj łup z wyprzedaży trafił w smyku :)
jesli chodzi o kosmetyki to ja jestem alergiczka i mam AZS i cały czas używam emolium przeważnie emulsja do kąpieli albo oliwka i choć są to kosmetyki drogie to naprawda ja jestem bardzo zadowolona. Pewnie przy Maluszku też bede ich używać :-)

Załączniki

• blue-monkey-spiwor-chlopiecy-niebieski-rozmiar-68-m-iext8060896.jpg
    blue-monkey-spiwor-chlopiecy-niebieski-rozmiar-68-m-iext8060896.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 36
Tosienka - Nie, szamponu juz nie trzeba i taka butla 500ml starczy na bardzo dlugo bo troszke sie daje do kapieli. Polozna na warsztatach polecala te kosmetyki i inne mamuski tez.
Wiadomo kazde dziecko moze miec uczulenie na cos innego ale nie zakladajmy tez ze nasze je bedzie mialo.
Krem j&j jest taki przeciw odparzeniom i pielegnacyjny. taki w bialej tubce. :)

ja właśnie od j&j dostałam próbki i mam ten płyn 3 w 1, mleczko nawilżające, ten biały krem ochronny i krem przeciw odparzeniom :)

Mi kuzynka tez poleciła kosmetyki z nivea te dla wrażliwi skory. Jest zadowolona z oliwki do kąpieli bo potem małego juz nie musi całego oliwkowac tylko ew w najsuchszych miejscach. Więc kupiłam dwie te oliwki do kąpieli z nivea i zobaczymy :) ziaja ogólnie jest bardzo dobra firma a nie droga. I sama napewno spróbuje kosmetyków z ziajki:)

malta ​fajny spiworek:)

reklama
Dziękuję bardzo Rajani - czyli ten płyn 3 w 1 leję do wody i myje nim i włoski i ciałko Ktosiątka, a później ewentualnie jeszcze oliwka? Krem Nivea chciałam zakupić, żeby posmarować Dziecku np. buźkę przed wyjściem na dwór i nie wiem czy będzie do tego dobry...

Do góry