reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Tosienka ja używam teraz Nivea dla Oliwii i mogę polecić z czystym sercem. Natomiast jak była niemowlakiem niestety alergia i tylko używała Emolium. Super kosmetyki,a le niestety drogie.
Teraz raczej tez kupię Nivea, bo o J&J różne opinie słyszałam.

Dziewczyny śliczne zakupy. Ja jeszcze się nie zastanawiałam nad kosmetykami, ale w przyszłym tyg. wybieram się z koleżanką na zakupowy szał to może już większość rzeczy będę mieć :-)

blue-monkey-spiwor-chlopiecy-niebieski-rozmiar-68-m-iext8060896.jpgCześć Dziewuszki! widze zakupy pełną parą . Mi się dzisiaj łup z wyprzedaży trafił w smyku :)
jesli chodzi o kosmetyki to ja jestem alergiczka i mam AZS i cały czas używam emolium przeważnie emulsja do kąpieli albo oliwka i choć są to kosmetyki drogie to naprawda ja jestem bardzo zadowolona. Pewnie przy Maluszku też bede ich używać :-)

Załączniki

• blue-monkey-spiwor-chlopiecy-niebieski-rozmiar-68-m-iext8060896.jpg
    blue-monkey-spiwor-chlopiecy-niebieski-rozmiar-68-m-iext8060896.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 40
Tosienka - Nie, szamponu juz nie trzeba i taka butla 500ml starczy na bardzo dlugo bo troszke sie daje do kapieli. Polozna na warsztatach polecala te kosmetyki i inne mamuski tez.
Wiadomo kazde dziecko moze miec uczulenie na cos innego ale nie zakladajmy tez ze nasze je bedzie mialo.
Krem j&j jest taki przeciw odparzeniom i pielegnacyjny. taki w bialej tubce. :)

ja właśnie od j&j dostałam próbki i mam ten płyn 3 w 1, mleczko nawilżające, ten biały krem ochronny i krem przeciw odparzeniom :)

Mi kuzynka tez poleciła kosmetyki z nivea te dla wrażliwi skory. Jest zadowolona z oliwki do kąpieli bo potem małego juz nie musi całego oliwkowac tylko ew w najsuchszych miejscach. Więc kupiłam dwie te oliwki do kąpieli z nivea i zobaczymy :) ziaja ogólnie jest bardzo dobra firma a nie droga. I sama napewno spróbuje kosmetyków z ziajki:)

malta ​fajny spiworek:)

reklama
Dziękuję bardzo Rajani - czyli ten płyn 3 w 1 leję do wody i myje nim i włoski i ciałko Ktosiątka, a później ewentualnie jeszcze oliwka? Krem Nivea chciałam zakupić, żeby posmarować Dziecku np. buźkę przed wyjściem na dwór i nie wiem czy będzie do tego dobry...

Do góry